pondělí 23. prosince 2019

Ruční šlehač akce

Ruční šlehač akce

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma ruční šlehač. Ušetříte tak čas i peníze. Ergonomický design se zde snoubí s funkčností. Skvěle tvarované otevřené madlo usnadňuje jistý úchop a usnadňuje i jednoduché odložení i uchopení.


W, Hnětení, Regulace rychlosti, 1. Ruční šlehač za akční ceny #128176;. Je vybaven dvěma vysoce účinnými metlami FineCreamer z nerové oceli. Příkon šlehače je 4W. S metlami si pohodlně připravíte domácí šlehačku, dortové krémy, žloutkovou pěnu a řídká těsta, zatímco hnětací háky pomůžou s přípravou třeného, kynutého a perníkového těsta.


K práci využívá odnímatelné metličky, díky nimž se mu také říká ruční šlehač. Jeho funkce jsou závislé na příslušenství, se kterým ho koupíte. Už název ruční šlehač ale napovídá, že se ideálně hodí pro přípravu šlehačky, různých. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Tichý, lehký, výkonný, příjemný na ovládání, přesně takový je designový ruční mixér se dvěma velmi účinnými metlami, který vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu na pečení.


Součástí šlehače jsou dlouhé šlehací metly, hnětací háky, odnímatelný nerezový tyčový mixér a pracovní nádoba o objemu 8ml. Velmi rychlé sestavení a jednoduché ovládání. Vybrat si můžete ze spousty modelů – postačí vám klasický ruční šlehač se dvěma metlami, nebo byste uvítali sestavu s rotační mísou a bohatým příslušenstvím, která za vás těsto sama zpracuje téměř bez práce a zašpiněné kuchyně? Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Ať tak či tak, ruční šlehač ETA zaručeně pozdvihne váš kuchařský um na. Nejen, že Vás zaujme svým nevšedním designem, ale hlavně délkou metel a háků, což je velká výhoda při šlehání ve vysokých mísách. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů.


Seznam produktů s nejvyššími #128175; slevami. Původní cena RUČNÍ ŠLEHAČ MORA je 79Kč. Aktuálně lze koupit RUČNÍ ŠLEHAČ MORA do 30. PROTON za pouhých 59Kč. Rychlé, skladné a praktické.


Ruční šlehač akce

Pro tyto vlastnosti si ruční šlehače oblíbily už naše babičky. Díky šlehacím a hnětacím metlám s nimi zvládnete snadnou a rychlou přípravu kaší, krémů a lehčích těst v libovolné nádobě či hrnci. Jejich hlavní výhodou je skladnost, variabilita a snadná manipulace. Jak vybrat ten pravý ruční šlehač a jaké parametry jsou.


Možnost navolení ze rychlostních stupňů a také je přítomno talčítko Turbo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky