úterý 17. prosince 2019

Raznice ozdobná děrovačka

Elektronický obchod pro kreativní tvoření s dětmi i pro dospělé. Nabízíme materiály, nástroje, pomůcky a doplňky pro mnoho postupů a technik - modelování, polymerové hmoty FIMO, CERNIT, PREMO, výroba šperků, tvoření z papíru, Big Shot, malování. Děrovačka ozdobná - průměr mm - kusy - vločka, strom, hvězda. Skladem - ihned k odeslání (balení) Značka: Folia - Max Bringmann. Ozdobná raznička se třemi motivy - vločka, stromek, hvězda.


Ozdobná děrovačka Fiskars hvězda se ovládá stistknutím páčky. Osvědčená a zábavná ozdobná raznice i pro tvorbu s dětmi při vytváření školních projektů. Velikost výstřižku ve tvaru hvězdy je cm. Nabízíme Vám originální ozdobná tvořítka a například pákové či okrajové děrovačky. Prostorové děrovačky mají obrovskou výhodu v tom, že můžete děrovat a zdobit i uprostřed papíru.


Díky výměnným nástavcům lze do papíru dělat různé tvary a obrázky. Nechte na papír proniknout kousek vaší. Ponúkame materiály, nástroje, pomôcky a doplnky pre veľa postupov a techník - modelovanie, polymérové hmoty FIMO, CERNIT, PREMO, výroba šperkov, tvorenie z papieru, Big Shot, maľovanie. D obrázky, nálepky a různé doplňky.


Líbí se mi, že v obchodě mají velký výběr kruhů na lapače i velký výběr peříček. Ráda bych si koupila s tímto zbožím i jiné - např. Raznice XL jehličnatý strom 5x1cm s DPH: 33Kč.


Raznice , razidla, děrovačky na papír nebo taky výsekové strojky představují výrazného kreativního pomocníka. Tato razidla jsou určena výhradně na papír. Ozdobné děrovačky a raznice , nebo-li také výsekové strojky se těší velké oblibě u dětí i dospělých. Díky ozdobným děrovačkám snadno vyseknete z obyčejných i kreativních papíru různé tvary a velikosti ozdobných prvků. Najdete zde raznice od malých až po velké.


Raznice ozdobná děrovačka

Ideální pro zdobení kreativních projektů, jako jsou alba, pohlednice, dárkové. Snadné a pohodlné použití. Lze ji využít například k dekorování přání, oznámení, okrajů pozvánek, tvorbě ornamentů, bordur a podobně.


Ale i na darovací obálku pro peníze a poukazy. Tyto raznice mají na okrajích vodící značky, které zaručí, že vámi vycvaknutý vzor bude přesně navazovat na předchozí. Bordurku tedy můžete mít nekonečně dlouhou.


Obdobné využití pro zdobení mají i děrovačky rohové. Jejich vodící zarážka přesně pasuje do rohu. Ozdobte si svůj papír naší ozdobnou děrovačkou. Nabízíme široký výběr motivů ozdobných děrovaček v různé velikosti výseku. Klasické, rohové i lemovací, sety 12ks.


Kvalitní ostří je bezpečně umístěné. Vyražený motiv zůstává součástí papíru. Tato ozdobná děrovačka je navržena pro dekorování rohů papíru. Pomocí otočného knoflíku si vyberete jeden ze tří různých tvarů.


Vyrovnávací vodítka pro udržení správné polohy papíru. Nůžky, děrovačky a vytlačovačky pro vaše kreativní tvoření. Nůžky konturovací s různými vzory, nůžky na ubrouskovou techniku, ozdobná děrovačka menší nebo větší s motivy, ozdobná vytlačovačka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky