pátek 6. prosince 2019

Varnice na jidlo

V nabídce naleznete gastro várnice na jídlo i na nápoje a to jak várnice uzavřené bez kohoutku na přepravů jídel tak i várnice s výpustným kohoutem. Gastro várnice na přepravu jídla. Jsou vhodné pro převoz teplých jídel z kuchyní a vývařoven. Oblíbené jsou na převoz polévek. Tyto várnice velmi dobře těsní a není třeba se obávat, že by se přes těsnění dostala nějaké polévka nebo omáčka mimo várnici.


Jsou ideální pro cateringová zařízení, vojenské jídelny, restaurační jídelny, venkovní akce a události a další gastronomická zařízení. Konstrukce várnice je tvořena dvěma válcovými nádobami, které jsou do sebe zasunuty a tvoří tak plášť, který udrží požadovanou teplotu jídla až několik hodin. Nerezové várnice pro přepravu jídel a nápojů s výpustí či bez výpustě jistě naleznou uplatnění v mnoha různých provozech od škol, přes úřady až po firmy, ale pochopitelně třeba i na sportovních či jiných akcích. Lze je přitom využít jako spolehlivé várnice na čaj, kávu, polévku nebo jako várnice na jídlo. Termoporty jsou moderní přepravky sloužící na rozvoz jídel pro profesionální catering popřípadě i pro domácí použití.


Termoporty jsou vyrobeny z hygienického materiálu expandovaného polypropylenu s velice dobrou izolační schopností uchovávat teplá jídla nebo naopak chlazené potraviny. Náš e-shop nabízí termonádoby na jídlo a várnice na čaj s výpustí o objemech 5-litrů. Vnitřní vložka (kotlík) várnice na přepravu jídla je určena pro teploty do 600°C.


Termonádoba na jídlo je vybavena odvzdušňovacím ventilem a víkem s gumovým těsněním, které zajišťuje neprodyšné uzavření nádoby. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Várnice, které budou dále sloužit k přepravě a podávání tekutin jsou opatřeny výpustným ventilem.


Jistým typem várnic je i speciální ohřívač na víno, který zajistí ohřev kyselých nápojů jako je víno, káva či čaj a povrch vnitřní nádoby je plně odolný. Je opatřen termostatem a topné těleso je umístěno mimo. Ostatní - Varnice na bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pri okolitej teplote 20°C neklesne teplota prenášaných potravín behom troch hodín z 90°C na teplotu nižšiu ako 65°C (pri plnom stave) Vo veku , ktoré pomocou gumového tesnenia nepredyšne uzatvára nádobu je inštavovaný odvzdušňovací ventil.


Recepty, které musíte ochutnat. Tisíce receptů nejlepších jídel! Vhodná na ohřívání a vaření jídla. Ošetřování varnice : Používat pouze tekuté čistící potřeby. Nepoužívat drátěnky, agresivní čisticí prostředky atd.


Po očištěný vždy produkt utřít do sucha aby nevznikly mapy. Jak vybrat gastro termosy na jídlo a na čaj? V prvé řadě enormně záleží na kvalitě materiálu. Proto Vám doporučujeme nerezové várnice, respektive výrobky s ocelovým pláštěm s povrchovou úpravou plastem a vnitřní nerezovou vložkou.


Mezi oběma nádobami je prostor, jenž vytváří tepelnou izolaci a je tedy zárukou. Termosy nebo také várnice jsou nádoby určené na přepravu jídla a nápojů. Přenášená potrava a nápoje zůstávají při přenosu teplé a biologicky nezměněné.


Díky speciální konstrukci nádob je umožněn spolehlivý a bezpečný přenos obsahu. Nádoby na přepravu jídla jsou složeny z pláště a vnitřní nerezové. Nejčastěji se používá na jídla, jako jsou polévky, omáčky, ale může posloužit i na přílohy. Hledáte s varnice vypusti?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. RCATER Ohřívač na čaj kávu víno a teplé nápoje 30L Termos várnice. Ohřívače na víno, čaj a vodu,termosy a várnice. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Várnice s výpustným kohoutem jsou určeny na nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky