pátek 13. prosince 2019

Vybavení pivovaru

Komponenty a vybavení minipivovarů a cidérek. Všechny níže uvedené komponenty minipivovarů a cidérek jsou součástí nabídky jak komplexních dodávek výrobních provozů, tak je můžeme nabídnout i samostatně, případně včetně montážních prací u zákazníka. Nejčastější příčinou neuskutečněných snů je obava z neúspěchu. Druhou pak nedostatek informací. Jestliže také Vy patříte k těm, kdo zvažují pořízení vlastního minipivovaru, ale stále si nejste jistí, jestli se vám provoz malého pivovaru vyplatí, pak vyzkoušejte pomůcku, která najde odpověď na vaše otázky za minut.


Výčepní technika a technické vybavení restaurací.

Na přání zákazníka ale můžeme restauraci vybavit komponenty a prvky, souvisejícími s nabídkou vlastního piva. Zároveň můžeme nabídnout služby designového studia, které zahrnují komplexní designový návrh vybavení restaurace a prostor pivovaru. Více o vybavení pivovaru Naše piva. Ve výzkumném pivovaru VŠCHT Praha neexistuje žádná stálá produkce piv, která by byly standardně v nabídce. Celková koncepce výroby je zaměřena na.


Profesionální české a evropské vybavení a technologie pro výrobu piva a jablečného cideru v pivovarech, řemeslných pivovarech , výrobních závodech na jablečný cider. Pomůžeme vám s výrobou piva a cideru. Dobrý den pronajmu přenosné výčepní zařízení.

Výčep je určen ke grilování, svatby, zahradní párty atd. Náš optimalizátor vám pomůže nalézt optimální model pivovaru pro váš podnikatelský plán. Zvolte požadovanou roční výrobní kapacitu a způsob ovládání pivovaru a optimalizátor vyhledá sestavy pivovarů, které vyhovují požadovaným parametrům.


Vydejte se za poznáním historie pivovarnictví nebo své oblíbené pivní značky. Poznejte autentická místa, kde se zrodila legenda Pilsner Urquell, uspořádejte Párty v pivovaru Gambrinus, ponořte se do historie v Pivovarském muzeu v Plzni nebo prožijte nezapomenutelný den tam, kde se vaří Radegast a Velkopopovický Kozel. Vybavení ordinace Prevence především Činnost praktického lékaře by měla zahrnovat i značné procento preventivních vyšetření. Trváme na tom, aby každý… Prevence především Kde nás najdete - Kontakt Najdete nás v rekonstruované bud.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. V té době sestával ze sladovny, rampy pro vystavování piva, topeniště, varny a spilky, lednic chlazených ledem z rybníka Vodice, předsklepí, skladišť, požehovárny. Zprovozněním pivovaru se snažíme navázat na více než 1let starou tradici vaření piva v České Třebové. Vaříme pivo klasickým dvourmutovým způsobem, z kvalitních českých surovin a českotřebovské vody.


Postupně se však nad dlouhou historií pivovaru začaly stahovat mraky. Osudným se mu stal nájezd cizinců, kteří se se svou korporátní družinou snažili vyplenit zařízení pivovaru do základu a zašlapat ho do země. Nadnárodní koncern Heineken pivovar nejprve koupil, poté zavřel a všechno vybavení odmontoval a odvezl.


Moderní, šetrný k životnímu prostředí, dezinfekční přípravek na bázi aktivního kyslíku. Vhodný k závěrečné dezinfekci umytého pivovaru , láhví a dalšího příslušenství.

Exkurze do pivovaru Chcete být přítomni vaření piva a dozvědět se vše o jeho výrobě? Prohlídnout si historické prostory pivovaru a současné moderní vybavení ? Pak neváhejte a kontaktujte nás! Naše technologie se neustále vyvíjí. Začínali jsme s 5hl varnou a čtyřmi 10hl tanky. Téměř každý měsíc přidáváme do pivovaru nové vybavení ve snaze uspokojit poptávku po našem pivě.


Ze surovin si vybíráme to nejlepší, co lze na trhu sehnat. Základní slady bereme z humnové sladovny pana Klusáčka v Kounicích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky