pátek 13. prosince 2019

Stará konev na mléko

An old milk can restoration , renovace staré konve na mléko. Taky občas ujíždíte na retro vlně a máte chuť si pořídit některou z tzv. Já zatoužila po staré konvi na mléko , kterou nutně potřebuji na svou jarní výzdobu. Samozřejmě jsem žádnou nesehnala.


Stará konev na mléko

Ale to bych si do životopisu nemohla psát „kreativní“, kdybych si neporadila. Inzerát stará konev na mléko v okrese Plzeň-město, cena 500Kč, od Jan Pikhart na Sbazar. Bohuslav Muller (další nabídky) Frýdek-M. Konve na mléko , konvice na dojení mléka, přepravní konvičky na mléko , prodej konví, nádoby na skladování a transport mléka, bandasky. Prodám hliníkovou konev na mléko nebo med.


Zachovalý stav, konev má gumové víčko. OSOBNÍ PŘEVZETÍ POUZE PO PLATBĚ PŘEDEM NA ÚČET! Stará hliníkové konev na mléko. Když vyhrajete více aukcí, tak nás prosím informujte a my Vám sdělíme výši poštovného. Jako variabilní symbol uvádějte číslo aukce.


Stará konev na mléko

Zpět na článek Dekorační konev na mléko. Títo dvaja ľudia sú pre mňa všetkým. STARA KONEV 100BEZ KROPÍTKA TAK NA NAFTU. Plastová transportní konev s víkem na mléko Objem 20.


Vozík na mléko s propylenovou nádobou 125L s výpustí a mixérem pro telata. Krmný vozík pro telata s mixerem Vozík na. Byla vyrobena z lisovaného ocelového plechu. Na jejím boku je nanýtovaný oválný popisný štítek. Vnitřek konve byl původně pro styk s mlékem opatřen ochrannou cínovou vrstvou.


Stará konev na mléko

Nyní je tato zajímavá konev vyčištěna a přeleštěna. Povrch je konzervován voskovým. Konvice na mléko nerez l. Rozměry: objem l, pr. Přečtěte si úplný popis Náhled tisku Předpokládaná dostupnost na prodejná.


ALFA-Laval za 70-Kč, ostatní kus po 50-Kč. Plechový komplet na odstředivku na mléko je za 1. Kitchen Craft - Plechová konev na mléko Living Nostalgia - Obejm je l. Barva: krémová, Velikost: 13x13x18. Krémová plechová konev na mléko z kolekce Living Nostalgia je vhodná do každé kuchyně jako váza. Jedinečný design doplní vzhled i každé zahrady. Smith musel bezmocnému medvědovi pomoci z nakladače dřeva.


Stará konev na mléko

Konev na několikátý pokus zachytil obřími kleštěmi, medvěda trochu nadzvedl ze země a „vytřásl“ ho ze spárů plechové nádoby. Vyplašené zvíře okamžitě uteklo směrem k lesu. Nerezová konev na mléko BEEKETAL BMK l včetně víka.


Ideální pro přepravu nebo skladování mléka, jídla, tekutin atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky