pátek 20. prosince 2019

Udírny

Nejtradičnější a jedna z nejstarších metod pro uchování masa. Recepty se v rodinách dědí z generace na generaci. Sousedé se dohadují a předhánějí v tom, kdo má lepší uzené maso či klobásky. Tyhle fortelný udírny u nás v Křižanově sami stavíme šroubek po šroubku.


Využijte dopravy zdarma a vychutnejte si nejlepší klobásky i maso z nové udírny. Maso se pak do udírny musí rozvěsit tak, aby jednotlivé kousky navzájem nedotýkaly, nebo aby se nedotýkaly stěn udírny.

Uskladnění a ochrana udírny. Domácí elektrické udírny jsou velmi bytelné a leccos vydrží, přesto se ale vyplatí věnovat jim trochu pozornosti. K domácím udírnám se například prodávají šikovné. Udírnu je také možné zakončit digestoří, na kterou lze nasadit klapku a zároveň i stříšku, která zamezí zatekání do udírny.


Vše naleznete na našeme eshopu. Poslední velmi důležitou součástí udírny je teploměr. Udírny s topeništěm, zahradní udírny i přenosné udírny na Mall.


Možnost nákupu na splátek a prodloužení záruky. Povyšte své grilování na mistrovskou úroveň s domácí udírnou.

Voňavé klobásy, delikátní šunka nebo vepřové koleno si v zahradní udírně připravíte přesně podle své chuti. Stačí si jen vybrat tu pravou pro vás. Vybírejte si Udírny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Udírny.


TEPRO, Borniak, Orange county smokers a dalších. Dveře do udírny jsou nejlepší velké, plechové a hlavně opatřené těsněním do krbových kamen. Odstrašujícím příkladem jsou zkušenosti těch domácích uzenářů, kteří namísto osvědčených plechových dvířek osadili udírnu dřevěnými, která se kroutí a netěsní.


Ke stavbě domácí udírny lze použít tvarově domeček s plechovou vnitřní udicí komorou, obezděnou cihlami, což dá udírně dostatečnou tepelnou setrvačnost. Dosáhnete snadného udržení potřebné teploty bez velké námahy, bez snadného vychladnutí udírny. Méně náročnou stavbou je dřevěná udírna k uzení menšího.


Ocel - ocelové udírny jsou vyrobeny ze silnostěnných plechů, takže jsou velice těžké, dražší ale dlouho vám vydrží. Pozinkovaný plech - udírny z takového materiálu budou levnější ale nevydrží tak dlouho. Ručně vyráběné dřevěné udírny - seriové - viz. Zakázková výroba přesně dle Vašich potřeb.


Vlastní prostor udírny je zahříván na nastavenou teplotu samostatným topným tělesem a od brikety je oddělen odkapovou miskou. Jedinečnosti udírny a vysoké kvality domácího uzení je také dosaženo díky originální chuti a vůni dřeva v briketách Bradley. Dobu vývinu kouře, teplotu v udírně a dobu vytápění udírny lze.


V Česku na Vysočině poctivě vyráběné domácí plechové udírny převážně z nerezu.

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů udírny. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky