úterý 24. prosince 2019

Tady hlídám já cedulky

Neutrácejte peníze za cedulky , které musíte každoročně měnit! Vyrobíme vám cedulku s fotografií vašeho psa, psů či jiných zvířat. Pokud nemáme fotografii v dostatečné kvalitě, můžeme použít fotografii vybraného plemene z naší databáze.


Pozadí na cedulku a text si zvolíte sami. V naší nabídce naleznete také výstražné tabulky a cedulky na plot, pro většinu plemen.

Vybrat si můžete z více rozměrů a rámečků. Výroba cedule probíhá formou tisku na plech, který je ošetřen proti UV záření. Rozměr cedulky je 150x1mm. Psí a kočičí plechové výstražné cedulky s nápisem např. Plemena psů a motivy stále doplňujeme.


Originální dárky nejen pro pejskaře. Tabulka POZOR, TADY HLÍDÁM JÁ ! CEDULE S VAŠÍM PEJSKEM, NEBO JINÝM ZVÍŘÁTKEM.

Více informací VLASTNÍ MOTIV. Za příplatek 5-Kč možno s fotkou vašeho milačka! Tak, aby provedení značení bylo plně v soulad. Milujem jazvečíkov, tak musím dať hviezdu navyše za rozkošného psa.


Polhodinka by úplne stačila, mohol to byť krátky mravoličný príbeh o tom, ako psík stmelil a zachránil rodinu, a nebolo treba vymýšľať, stačilo skopírovať nejaké socialistické dielko. Můžete si vybrat z několika různých. Jeho nastávající totiž pořídila svojí hyperaktivní dcerce přes jeho nesouhlas psa.


Celá rodina se díky spiknutí holčičky a psa ocitne na prázdninách uprostřed šumavské divočiny. Zpočátku vypadá alternativní dovolená. Kovová výstražná venkovní cedulka oznamující to či ono, že se ve vašem obydlí může návštěvník setkat s vašim čtyřnohým miláčkem a jeho teritoriem. Velikosti těchto cedulek jsou 15x1a 20x.


Rodinná letní komedie o tom, jak vám pes změní život… Úspěšný chemik je donucen vrátit poukazy na svatební cestu do Řecka. Labradorský retriever světlý 1ks. Máme skladem, takže ve čtvrtek u vás Kč. Příspěvek byl publikován v rubrice Dotazy se štítky celý, film, hlidam , já , tady a jeho autorem je Poradce.


Directed by Juraj Sajmovic.

With Vladimír Javorský, Lukás Vaculík, Jitka Jezková, Veronika Divisová. A family movie for all generations whose aim is not only to entertain viewers, but also to open their hearts to understanding human relationships. It shows how a child can feel lonely in a society, even though her family is apparently taking good care of her. Kathy, a restless eight-year.


Recenze Zatím zde nejsou žádné recenze. Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení. V našem eshopu nakoupíte psí cedulky na plot, tady hlídám já cedule, samolepky, venčící kalhoty, psí kabelky a jiné vtipné psí doplňky.


Smaltované cedulky - Pozor pes - výstražné cedule a dárkové. Tady hlídám já cedulky na plot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky