pátek 20. prosince 2019

Ruční mytí praha

Ruční mytí praha

Jsme specialisté na ruční mytí a kompletní čištění osobních vozidel, voskování karoserie, impregnace a ošetření kůže, tepování interiéru a to vše výhradně zaškolenými pracovníky. Práce je vždy prováděna do nejmenších detailů a to jak u nás v centru, tak také přímo u Vás. Více infomací o službách a cenách naleznete v našem ceníku. Ruční automyčka Hostivař Vladycká ul.


Ruční mytí praha

Vše děláme s maximální pečlivostí a se zaměřením na detail. Vaše spokojenost je u nás na prvním místě. Během doby, kdy myjeme vaše auto, se u nás můžete usadit. Během mytí a čištění vozidla není účtováno parkovné, proto se v kombinaci s bohatým sportovním a wellness vyžitím hotelu Step stala myčka oblíbeným místem jak pro samotné návštěvníky hotelu, tak pro všechny ty, jenž vyžadují při péči o svůj vůz profesionální přístup a špičkovou kvalitu použité technologie i samotných služeb.


Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Automyčka Collection poskytuje detailní ruční mytí a čištění interéru. Bezkontaktní mytí a čištění interiéru již do hodiny, tepování sedadel, čištění a impregnace kůže, renovace laku. Od samotného mytí exteriéru přes mytí interiéru až po kompletní mytí.


Mytí a čištění auta parou v Praze. Parní čištění karoserie, disků a zádveří, interiér, čištění motoru. Je Vám tak nablízku ať už jedete na víkend z Prahy, každodenně do práce, či jen tak za zábavou. Kromě mytí auta provádíme také čištění interiéru včetně čištění autosedaček a čalounění.


Našich služeb můžete využít nejen po celé Praze, ale nabízíme ruční mytí aut také na Ostravsku a postupně i po celé ČR. Mytí Šmakal - Staráme se o interiéry a exteriéry. Precizní ruční mytí bez kompromisů. Prémiová nabídka včetně leštění a renovace laku! Profesionální služby v Praze za skvělé ceny, naše dlouholeté zkušenosti vám zaručí spokojenost.


Jsme premium ruční mytí a detailingové centrum na Praze Pankrác. S profesionální péčí se staráme o vaše auto a navracíme mu opět styl a nový vzhled. Nově otevřená ruční myčka v Praze, Drive Services , kde Vám nabízíme kompletní péči o karosérii a interiér aut. Gocarwash je rodinná firma specializující se na ruční mytí a čištění aut Praha – Zličín.


Hloubkové čištění, dezinfekce - interiéru auta. Svěřte mytí a čištění auta profesionálům. Cena za ruční mytí začíná již od 1Kč - našich zákazníků jsou spokojení s našimi službami. Car wash Praha - Uhřiněves má pro své stálé zákazníky věrnostní kartu s identifikačním číslem, která vám vrací zpět z každé Vaší útraty u nás.


Naše firma provádí kvalitní čištění exteriéru včetně ochrany kol, interiéru a tepování vozu kvalitními technologiemi. Klademe důraz na dokonalost. Ceník najdete také zde ve ve formátu PDF.


Níže uvedené ceny jsou bez DPH. Autoservis, pneuservis, ruční mytí vozidel. Různé druhy vozidel, oprav. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet.


Ostrava za nejnižší ceny, přesto v té nejvyšší kvalitě. Komplexní mokré a suché programy. Mycí linka BB wash se specializuje na ruční a strojové mytí užitkových vozidel a vozidel použivaných profesionály, jako jsou dodávky, kamiony a autobusy. Vítáni jsou i majitelé osobních automobilů, kterým poskytujeme ruční mytí karoserie i čištění interiérů za velmi výhodné ceny.


Pokud upřednostňujete zvlášť šetrné mytí automobilu, nabízíme vám na našich čerpacích stanicích ruční mytí. Bez jakéhokoliv časového omezení máte k dispozici moderní vybavení pro důkladnou očistu svého vozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky