úterý 24. prosince 2019

Redukční ventil kyslík

Součástí DUO přístroje jsou dva průtokoměry, které umožňují přesné dávkování Okyslíku (plynule až litrů za minutu). Zvlhčovače umožňují INHALOVAT KYSLÍK DLOUHODOBĚ. Duo generátor kyslíku dokáže vyrobit kvalitní kyslík (O2) pro dýchání. Jde o výrobek vhodný pro využití v léčebných lázních.


Redukční ventil na kyslík je velmi robustní redukční ventil. Tento ventil disponuje přesnou regulací a konstantním udržováním výchozího tlaku během celého svařovacího procesu.

Pro každý druh plynu používáme jiný redukční ventil. Z oblasti svařování známe zejména redukční ventily určené pro plamenové svařování a řezání ( kyslík , acetylen) nebo redukční ventily pro tzv. CO, Argon, Helium, směsné plyny, formovací plyny, apod).


Tělo ventilu je vyrobeno z mosazi, povrchově upravené niklováním. Vstupní přípojka ventilu je vybavena maticí pro ruční utahování. Výstupní přípojka ventilu je osazena medicinální.


Nabízíme lahve na Argon, acetylen, dusík, kyslík , oxid uhličitý, atd. O redukční ventil Os regulátorem, redukční ventil na kyslík se dvěma výstupy, redukční ventil N2O, redukční ventil AIR, regulátor průtoku AIR neboli regulátor stlačeného vzduchu, regulátor průtoku kyslíku MEDILINE.

Kemper Mini autogen redukční ventil KM 100bar, kyslík M10x 5(Kemper Group 5Mini autogenový redukční ventil KM 100bar) Kemper Mini autogen redukční ventil KM 100bar, kyslík M10x 5Popis: Regulátor tlaku kyslíku se vstupním pravým závitem M10x je hodný zejména pro redukci tlaku kyslíku mini autogenu. V našem internetovém obchodě máte možnost zakoupit redukční ventily pro CO kyslík a acetylen s rozdílným průtokem a vstupním závitem. REDUKČNÍ VENTIL s rychlospojkou Ourčený na tlakovou láhev kyslíku, kde není centrální rozvod kyslíku. Francouzský výrobek TECHNOLOGIE MEDICALE France s českou normou z kvalitního NEREZ materiálu. Bomba na kyslík s náplní 2. Hledat ve zboží Hledat v článcích.


Přihlášení Nová registrace. MOUSE Jednostupňový lahvový redukční ventil KYSLÍK. Kč s DPH 4140Kč bez DPH.


GCE redukční ventily jsou světovou jedničkou na trhu ventilů pro medicinální plyny. Nabízené redukční tlakové ventily jsou vyrobeny z kvalitního nerezového materiálu a jsou schválené pro používání v medicíně a zdravotnictví. Lahvový redukční ventil pro kyslík. Nejkvalitnější redukční ventil.


Vyzkoušeno mnoho let v provozu! Stlačený kyslík při styku s mastnotami může způsobit samovznícení ventilu. Predám nový redukčný ventil na kyslík. Všetky inzeráty - inzerátov.


Svařecí technika - Svařovací technika Znojmo, prodej svařovací a svařecí techniky, svářecích invertorů a trafosvářeček.

Linde redukční ventil Kyslík. Pokud stihnete pivo ze sudu vypít do dnů, bude vám pro jeho tlakování stačit kompresor a obyčejný vzduch. U déle načatých sudů doporučujeme použít COnebo N2. Kromě tlakové láhve s plynem však budete potřebovat také správný redukční ventil.


V této kategorii vám proto přinášíme redukční ventily pro CO N2. Pokud dotažení nepomůže ventil zavřete a láhev vraťte distributorovi. Nepřipojujte k láhvovému ventilu redukční ventil s poškozenou přípojkou, maticí, apod.


Nenoste láhev za ventil ! Pokud není k láhvi připojen redukční ventil , vždy našroubujte ochranný klobouček chránící láhvový ventil před.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky