úterý 17. prosince 2019

Výrobník šlehačky bazar

Výrobník ledové tříště Ugolini. Plotna na zmrzlinové oplatky. Barovou myčku s na sklo (odpadovým čerpadlem). Kavovar Reneka - Měděný kotel s průměrem 2mm Elektronické ovládání s mikroproc. Díky tomu systému se Vám spirály tvořící točící efekt v nádobě výrobníku, při zamrznutí nemůžou.


Ostatní - Vyrobnik slehacky bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyrábí šlehačku buď ručně nebo pomocí automatické porce.


Veškerá údržba stroje je velmi jednoduchá, nevyžaduje složitou montáž ani speciální mycí prostředky. Model je vybaven zásobníkem na l smetany. Prodám profi výrobník šlehačky Thermoplan SWHIP-1Švýcarské.


Prodám výrobník šlehačky - zdarma cca bombiček. Perfektní stav, vyměněné těsnění. Podat inzerát bez registrace. Objem zásobníku litry, s kompresorem, hodinový výkon 1litrů.


Cattabriga, model Lucky Moon K. Prodáme výrobník šlehačky SWHIP ,TYP 10klasse SN,použitý ale velmi málo využívaný. Použitý funkční výrobník šlehačky zn. Rychlé jednání možná sleva! Tento přístroj je rentabilní již při denním zpracování l smetany. Ideální výrobník šlehačky pro malé a střední provozy.


Komfortní obsluha z přední části umožňuje přístroj. Vybírejte z inzerátů. Nabízíme profesionální výrobníky šlehačky , ale taktéž výrobníky na mléčnou pěnu nutnou pro přípravu například cappucina, latté kávy a podobných. Pro Vaši domácnost zde najdete nerezové lahve na šlehačku v několika provedeních a pro Vaši restauraci, bar, bistro, kavárnu, cukrárnu vysoce profesionální výrobníky. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu.


Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Bazar gastro vybavení pro cukrárny Nabízíme Vám bazarové gastro vybavení pro cukrárny. Repasované zmrzlinové stroje, repasované výrobníky ledové tříště, repasované výrobníky šlehačky , bazarové vitríny. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


RSS Restaurační vybavení. Zde naleznete inzeráty s tématikou inzerce Restaurační vybavení. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky inzerce Restaurační vybavení, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky inzerce Restaurační vybavení na Vámi zvolené téma inzerce.


Celonerezové provedení. Umožňuje také odběr přímo z balení Tetrapak vloženého dovnitř zásobníku. Vyplatí se už při spotřebě l šlehačky denně.


Mám zájem o další informace k tomuto produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky