pondělí 16. prosince 2019

Zavařovací sklenice s brčkem

Zavařovací sklenice s víčkem na maso i džemy. V nabídce najdete malé zavařovací sklenice s objemem kolem 1ml či 2ml, ale také velké sklenice , do kterých se vejde více než 7ml. Některé jsou opatřené víčkem, k jiným je nutné vhodný uzávěr přikoupit zvlášť.


Hodnocení produktu:. Luigi Bormioli zavařovací sklenice Lock - Eat 3ml, ks. Při uzavření sklenice víčem se nemusíte bát, že se vám obsah vylije. Navíc víčka s brčkem na sklenici vypadají stylově a dodávají jim osvěžující vzhled.


Vyberte si z naší nabídky různých barev víček na sklenicích s uchem nebo bez. Mini sklenička s uchem a víčkem 1ml. Zeller sada sklenic na. Víko vybaveno gumovým těsněním.


Fido Terrina Bormioli Rocco není vhodná k zamrazení a do t. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Tato velikost s objemem 3ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Balení sklenic obsahuje ks.


Nakupte u nás kvalitní sklenice značek Gastro, Arcoroc a dalších. Rádi vám poradíme s výběrem. Netradiční sklenice s brčkem ve tvaru žárovek zaujmou pozornost.


Zavařovací sklenice s brčkem

Můžete si v nich připravit džus, limonády, smoothie a různé další nápoje vhodné i pro děti. Tyto sklenice s víčkem a brčkem oceníte pro jejich praktičnost - víčko nejen eliminuje případné vytečení tekutiny, ale též váš nápoj v létě. Víno Destiláty a Nápoje. Recenze na zavařovací sklenice.


Le Parfait Sada 6-ti ozdobných sklenic s víčky. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd.


Pohár na šampaňské Orion Champagne, 2ml. Sklenička s brčkem Antic Line Handle. Připravte si do ní ranní smoothie, ledový čaj anebo tymiánovou limonádu.


Stane se vám skvělým parťákem nejen v horkých letních dnech. Malé tajemství: Instagram f. Pak vás jistě zaujme tato sklenice s uchem o objemu l se šroubovacím víčkem s brčkem. Nabízíme klasické české zavařovací sklenice Twist a Omnia.


Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování.


Detail produktu Do obchodu. Najdete zde i náhradní gumové těsnění , spony a další příslušenství, a tak sklenice můžete používat opakovaně velmi dlouhou dobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky