pátek 20. prosince 2019

Sencor element p004

Akkumulátor üzemideje jóval hosszabb, mint az okostelefonok üzemideje, és nem kell úgy félteni a leeséstől. A kisebb kijelző miatt a sérülés veszélyének esélye csekély, a gombokkal pedig kesztyűben is. Nabízí kvalitní zpracování, vysoký výkon a skvělé funkce. Element P 0mobiltelefon a legjobb áron. Obsahuje multimediální přehrávač, FM rádio a slot pro Micro SDHC.


V dnešním světě plném chytrých telefonů a tabletů jsou klasické mobilní telefony již téměř vzácností. Přesto stále existuje spousta lidí, kteří přístroj využívají pouze k volání nebo psaní SMS zpráv. Parametry, hodnocení, testy, články, fotografie a videa. Dál už hledat nemusíte! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


FM rádio, svítilna, vibrace, konektory jack 5mm a mircoUSB 2. Ofron një memorie të brendshme 32GB si dhe ka vend për kartë SDHC. Nabízí například výbornou výdrž baterie, malé rozměry s lehkou konstrukcí a také výměnné kryty. Každý den si tak můžete svůj telefon obléknout do.


Hasonlítsa össze az árakat! V dnešnom svete plnom chytrých telefónov a tabletov sú klasické mobilné telefóny už takmer vzácnosťou. Napriek tomu stále existuje veľa ľudí, ktorí prístroj využívajú iba na volanie alebo písanie SMS správ. Szállítási idő: Raktárról (azonnal) Ft. MobiltelefonMicro SDHC kártyatar.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Displej velikost: TFT, rozlišení 2x 32 RAM 32MB, ROM 32MB, Micro SDHC Slot (až do GB), zadní megapixelu (VGA), Bluetooth 2. Distribuce: oficiální ČR Úhlopříčka displeje (palce) (): 2. Typ displeje: TFT LCD Rozlišení displeje (bodů): 3x 2Počet jader: jednojádrový procesor Počet SIM karet: Single SIM Systém telefonu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Išskirtinė telefono savybė – keičiami, įvairų spalvų dangteliai.


Sencor element p004

Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Kiváló minőségű, ellenálló anyagból készülnek, és hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkeznek.


Usporedi sa sličnim proizvodima. ELEMENT P0SENCOR 5Kč. Klikni na proizvod za prikaz ponude. Nejlevnější e-shop Satelity-ul. Zboží za akční ceny, slevy.


Profesionální internetový obchod. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky