úterý 24. prosince 2019

Řeznické háky

Společnost Herold řeznické potřeby s. Nepostradatelné háčky a háky do Vaší udírny nebo k přemisťování masa ve větším množství. Vyberte si manipulační háky na přitahování masa nebo háčky na pohodlné zavěšení. Háky na maso, háky na uzení - háků na maso není nikdy dost. Háky se používají na zavěšení kusů masa. Může jít jen klasické vyvěšení, aby maso opustila posmrtná stuhlost nebo vyvěšení masa pro tepelné zpracování (např. vaření, uzení).


Řeznické háky

Výroba – řeznické háky , háčky na maso, trojháky, háky a háčky s okem. Výrobky z nerezu pro potravinářský průmysl. Balení obsahuje kusy. S háky , řeznické háky. Největší e-shop pro řeznické potřeby, náčiní a nářadí.


Háky řeznické využijí nejen řezníci, ale i všichni labužníci, kteří si potrpí na domácí výrobu. Hrnky pocínované plechové Opalovačky štětin a příslušenství Plničky jitrnic a klobás , nabíjecí soupravy na klobásy , mlýnky na maso kamna, kotlíky Přírodní střeva,obaly na tlačenku,sal. Nůž má profilovanou rukojeť v červené barvě, která je vyrobená z plastu a odpovídá normám HACCP.


Hodnocení zákazníků Garance nákupu. S námi nic neriskujete. Dále pak řeznické rukavice a zástěry, specializovanou obuv, jednorázové potřeby, koše a toulce na nože, hygienický program a spoustu dalších doplňků pro zpracování masa. Mezi naše další činnosti patří návrh a výroba nerezových stolů a dalších doplňků pro jateční, bourárenské a výrobní provozy.


Souhlasím se zpracováním mých osobních údajů správcem osobních údajů, společností: itaco s. Háčky na maso ( řeznické háky ) dodáváme do podniků jako jsou masokombináty, prodejny masa a uzeniny, drobným řezníkům, do domácnosti na uzení, zabíjačku a pod. Také do prodejen železářství, domácí potřeby, potřeby pro kutily, řeznické potřeby a pod. Nosnost uvedená na háku 2kg.


Řeznické háky

Nový Bydžov a okolí dovezu. Na prase, na zabijacku, řeznické ,Rozporka. Zaregistrujte se do našeho klubu zlaté české ručičky v akci a nerezové řeznické háky (konkrétní variantu můžete vybrat v několika různých produktových kartách) a další navazující sortiment budete nakupovat za velkoobchodní ceny - poskytneme Vám nákupní slevy až ! K eshopování Vás však nenutíme. Kvalitní oblečení je nedílnou součástí každého provozu.


Dodáváme veškeré oblečení, které je možno využít v potravinářském provozu. Vaše přání z materiálů, které si sami vyberete. Pojízdné klece a rollkontejnery, Palety a podstavce, Nákupní vozíky, Výlohy a vitríny, Drátěný program, Skladové manipulační prostředky, Nákupní košíky ad.


Řeznické háky

Děláme repasy řeznických háků a „koček“. Vyrábíme také řeznické vybavení na zakázku. Působíme na celém území ČR. Sídlíme v obci Slatiňany, kde nás můžete po domluvě navštívit i osobně.


Firma Janeček: profesionální řeznické háky na maso V masném průmyslu je nejdůležitější hygienické zázemí pří zpracování syrového masa. Háček na zavěšení masa v udírně. Je přetočený o stupňů, což umožňuje zavěsit více kusů masa na udírenskou hůl.


Vyrobeno z kruhové nerezové ocele o průměru mm, výška háčku 1mm. K zavěšení na trubku o průměru max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky