čtvrtek 19. prosince 2019

Reagenční láhev

Jsou vesměs opatřeny zábrusovým uzávěrem, aby nedocházelo jednak k úniku par uchovávaných látek, jednak k jejich poškození okolními látkami (vzdušnou vlhkostí, kyslíkem apod.). Dobrý den, mám zájem o více informací ke kapitole: Skleněné reagenční láhve. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Hranatá, zátka, sklo vápenato-křemičité, bezolovnaté. Láhev reagenční hnědá se šroubovacím uzávěrem. Hranatá nebo kulatá láhev s modrým uzávěrem s odtrhávacím bezpečnostním kroužkem.


Láhev úzkohrdlá reagenční se zábrusem a zátkou. Wide-mouth bottles, PTFE, with screw cap. Hodinová skla jsou kruhového, mírně vypouklého tvaru. Slouží k přikrytí jiných chemických nádob, výjimečně pak k odpařování menších objemů roztoků. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti KAVALIERGLASS, a. Válec odměrný se šestihrannou patkou a výlevkou.


Reagenční lahev dle DIN. Dělící nálevka dle Squibba. Lahev reagenční se zabroušenou skleněnou zátkou, čirá. Toto zboží najdete v kategorii Lahve se zábrusem.


Vítá vás obchod pro vysoce kvalitní plastové lahve, laboratorní spotřební materiál od oficiální online obchod Kang-Jia Enterprise - jedničkou v tomto oboru. Použití kvalitních surovin a přijetí pokročilé techniky, můžeme vám zaručit, že naši lékařskou lahví je vysoké bezpečnosti. Nabízí vynikající služby a včasné dodání, srdečně Vás vítáme na.


Reagenční láhev

E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy, pH metry, konduktometry, laboratorní pece a sušárny. Zabroušená, zátka, sklo vápenato-křemičité, bezolovnaté. Další lahvičku s činidly najdete na Zhenghao. Různé velikosti - ceny dle poptávky. Email: požadované množství: Odeslat Zavřít.


Kontaktujte nás INSET spol. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Při fasování chemikálií pro vlastní laboratorní práci postačí, když prachovnice či reagenční láhev bude označena lihovým fixem (název a množství). MULTIFLOW peristaltická pumpa, reagenční láhev s kanylou, uchycením, filtrem a hadičkou MULTIFLOW pump line for feed (example: vitamins, trace elements, etc.) or harvest from bench-top bioreactor and fermenter LAMBDA MINIFOR. Cena produktu bez dopravy Skladem. Krabička na tablety a kapsle umožňuje rozdělit díky přihrádkám a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky