středa 25. prosince 2019

Technické plátno

Technické plátno

Patrí sem napríklad plátno. Charakteristické pre technické tkaniny je sklenené a polyesterové vlákno, ktoré býva pokryté PVC náterom. Hledáte kvalitní a profesionální potřeby pro rýsovací a technické kreslení?


Technické plátno

Nová řada uměleckých potřeb je tu pro V ás, ať už jste student nebo profesionál. V nabídce si určitě vyberete. Najdete zde technické pravítko, technické pero, desku na rýsování, tubusy, úhloměry, kružítka, tuše či různé papíry.


Vyberajte si Projekčné plátna podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Hľadáte kvalitné a profesionálne potreby pre rysovacie a technické kreslenie? Nová rada umeleckých potrieb je tu pre Vás, či už ste študent alebo profesionál. V ponuke si určite vyberiete. Nájdete tu technické pravítko, technické pero, dosku na rysovanie, tubusy, uhlomery, kružidlá, tuše či rôzne papiere.


V této kategorii najdete technické pera či tužky pro technické kreslení. Technické pera a tužky. Rýsovací potřeby, bez kterých se neobejde žádný student technické školy či konstruktér. Ponúkané technické tkaniny: PLASTEL, POLYESTER PAD (PLASTEX), IMPREGNOVANÁ PLACHTOVINA, PVC plachtovina, PAD SIEŤOVINA, JUTOVINA (vrecovina), STANOVINA.


Internetový obchod Chci Látky. Najdete u nás také pletací a háčkovací vlny a příze, bytový textil. Ponúkame Vám umelecké potreby ROYAL TALENS (Holandsko), maliarske plátna na ráme (bavlna v bielom a čiernom prevedení, ľan), metrážne maliarske plátno na rolkach, šepsované plátna na lepenke, okrúhle a oválne plátna na lepenke v rôznych rozmeroch kvalitné maliarske stojany, ako aj napínacie lišty (blind rámy) za. Maliarske plátno , stojany a rôzne potreby pre umelcov.


Nájdite si svoje obľúbené maliarske plátna, vďaka ktorým budú Vaše obrazy nielen umelecky precítené, ale aj kvalitné. A teraz už aj ekologické s plátnami vyrobenými z čistej bavlny. Free Shipping Available. Check Out Drink on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Co je technické plátno – molino? Molino se vyrábí z bavlněných nebo viskózových vláken. Má různou barvu, převážně režnou a černou. Používá se jako izolační textilie na tvarovací materiály nebo jako krycí textilie pod spodní plochu pevného čalounění (na tzv. začištění spodní plochy výrobku).


Technické plátno

Velmi pevné, těžké technické plátno II. Svoje využití nacházejí nejen v nábytkářských a krejčovských dílnách, ale také v dalších odvětvích například také v dopravě, průmyslu, jako ochranné a čistící materiály atd. Složení 1 Polyester, š. Plátno je natreté vysokokvalitným šepsom Gesso (na akrylovej báze, bez obsahu kyselín), vďaka čomu je plátno odolné voči vlhkosti, zachováva si pružnosť a dlhotrvajúcu väzbu. Plátna sú napnuté na kvalitnom drevenom blind ráme zo smrekového dreva.


Látka má vyššiu gramáž, je trvrdšia, čím je menej ohybná a lepšie drží tvar. Je vhodná na dekoratívne a technické využitie ako poťahovanie, maľovanie ( plátno ), hrubé závesy, poťahovanie, obrusy, štóly, tvrdšie vrecúška atď. Plátno , natřené univerzální základní barvou bez obsahu kyselin a formaldehydu je napnuté na kvalitním dřevěném blind rámu. Profesionální pravítka, plastové, hliníkové pravítka, pravítka s úchyty či bez úchytu, poměrové pravítka, a také profesionální technické šablony.


Tohle všechno a ještě více pro Tvé technické kreslení či projektování najdeš v naší nabídce. Kvalitní značkové produkty za skvělé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky