čtvrtek 19. prosince 2019

Struhadlo na řepu rotační krouhačka

Struhadlo na řepu rotační krouhačka

Mlýnek na řepu se využívá i jako bubnové struhadlo , rotační strouhač, drtič jablek, šrotovník na ovoce, zelí, červenou řepu , hlízy. Vroubkovaný buben vypadá jako velké strouhadlo. Ruční, rotační krouhačka je určená pro přípravu krmiv pro hospodářská zvířata Celková výška krouhačky je cm.


Struhadlo na řepu rotační krouhačka

Struhadlo na řepu rotační - krouhačka. Ruční krouhačka - struhadlo rotační na řepu - bubnová řezačka - průměr bubnu. Stojanová rotační řezačka řepy n. Není vhodná na strouhání ovoce nebo zelí, protože je vyrobena z černého plechu a je lakovaná, sice zdravotně nezávadnou barvou,. Přihlášení Registrujte se. Poľnohospodárske, chovateľské a farmárske potreby potreby.


Není potřeba žádný drtič na ovoce, ale stačí tento. Cena produktu bez dopravy Skladem. Inzerát platný do smazání. Krouhačka kruhadlo struhadlo na řepu rotační.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rotační struhadlo na krouhání řepy.


Strouhání probíhá ručně pomocí otáčení kliky. Elektrické struhadlo na strouhanku. Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností. Umožní vám rychle a snadno zpracovat jakékoliv pečivo. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz krouhač řepu od prověřených obchodů a společností.


Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Multifunkční struhadlo vynikající pro snadné strouhání, plátkování a krájení potravin. Prodám krouhačku na řepu tovární výroby, v podstatě nová, nevyužitá.


Motor MEZ kW 3V, nože naprosto ostré, dvojitý otevřený buben, který se nezanáší, vysoce výkonná. Ke krouhačce je dřevěné víko, aby řepa nevyskakovala ven. Možnost vyzkoušení v obci Slavoňov.


Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii. Můžeme se pochlubit více něž 50-ti letou tradicí a zkušenostmi. Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Kutná Hora, cena 500Kč, od khmalna Sbazar.


Kruhadlo se připevňuje k hraně stolu. Ruční rotační kruhadlo na zelí slouží ke snadnému krouhání zelí. Slouží k ručnímu strouhání řepy a jiných plodin např. Lze dokoupit náhradní buben. Masivní, litinová, na kliku nebo na plochý řemen.


Struhadlo na řepu rotační krouhačka

Ahoj holky tak jsem si konečně po ¨nekonečném pátrání vybrala pračku… zajímalo by mě jaký máte názor či zkušenost na značku Gorenje? Dům a zahrada - Krouhac zeli bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Když to v hrncích bublá a talíře přizvukují, všechno v kuchyni tančí v rytmu řady MENUETT.


Od vařečky po loupač na česnek, od šťouchadla na brambory po struhadlo na sýr - správného pomocníka najdete vždy po ruce - z kvalitních materiálů, vysoce funkční. Zde: Sítko na sypaný čaj pro rychlou přípravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky