středa 18. prosince 2019

Třípatrový stojan na cukroví

Třípatrový stojan na cukroví

Patrový stojan na cukroví v dřevěném provedení umožňuje servírovat sladkosti v dětském bistru stylově. Porcelánový stojan na cukroví v kombinaci se surovým dubem je vhodný k servírování malých cukrovinek, dortů i ovoce. Balen v luxusní dárkové krabici.


Třípatrový stojan na cukroví

Kolekci Dine vytvořila návrhářka Monika Lubkowska. Podnos je vhodný k servírování cukroví , jednohubek, o. Tento stojan je určen ke stylovému servírování cukrovinek, chuťovek, ovoce apod. Je vhodný nejen pro servírování cukroví a dortíků, ale též na ovoce. Nelze mýt v myčce nádobí. V naší nabídce naleznete také jídelní sadu talířů BAROCCO ve st.


Pro servírování si jistě vyberete některý z krásných stojánků. Zvolte buď jednorázový stojan s veselým potiskem, vyrobený z kartonu, odolným proti natahování mastnoty a tuků, nebo nerezový či plastový stojan. Tyto stojany jsou skvělým dekoračním prvkem. Podle druhu zákusku vyberete ten ideální stojan na cukroví.


Třípatrový stojan na cukroví

Vynikající pro stylové servírování moučníků, chuťovek apod. Unicorn párty stojan na cukroví. Stojan má praktické ouško pro pohodlné přenášení.


Není vhodný do myčky a mikrovlnné trouby. Lze ho použít na cukroví , cupcakes, muffiny, makronky a další sladkosti, zrovna tak jako na slané drobnosti jako jsou jednohubky, tapas i menší chlebíčky. Povrch lze otřít vlhkým hadříkem.


Díky těmto doplňkům se stanou. Stojan , který by neměl chybět při žádných oslavách. GUSTA patrový stojan se skvěle hodí na vystavení různých dobrot nebo cukroví.


S tímto stojanem Celebrate the day! Made in Czechoslovakia. Hlídat podobné Vyprodáno. Kuchyňské doplňky Cukroví Stojan Kaiserhoff Tác Etažér Servírovací tác Doplňky do kuchyně 4Home. Stojany a podnosy na dorty, muffiny, cukroví a jiné cukrářské výrobky KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU.


Objednané zboží s osobním odběrem není vzhledem ke karanténě možné. Dopravu jsme omezili pouze na DP vzhledem k situacím na poště. Vděčná klasika – stojan z porcelánu cibulák si najde stálé místo na vašem stole v období vánoc.


Třípatrový dřevěný stojan na cukroví. Skládá se ze tří porcelánových talířů na kovové tyči. Nový porcelánový třípatrový etažér na cukroví Inzerát byl odebran z oblíbených.


Třípatrový stojan na cukroví

Formičky na cukroví Inzerát byl odebran z oblíbených. Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů. Stojan na cukroví Inzerát byl odebran z oblíbených. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Detail produktu Do obchodu.


Kč TORO Podnos na cukroví , dvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky