středa 25. prosince 2019

Retro lednice smeg

Mrazák umístěný uvnitř lednice nahoře. Smeg lednice 50´s Retro Style FAB černá, minibar. Překapávač na kávu Smeg 50´s Retro Style, chromový.


SMEG vzdává hold stylu let: poutavé zaoblené tvary a světlé barvy našich spotřebičů z nich dělají vlastní pokračování retro kultu. Smeg International – the official English website for Smeg products worldwide. Chladnička má objem 3litrů, termostat, systém.

FABlednice s mrazákem, umístěným dole, je elektronikou nejvíce nabitým kouskem z ikonické řady lednic 50´s Retro Style. Nadchne vás nejen svým decentně elegantním stylem, ale i vybavením a funkcemi. Velké retro lednice nabízí dostatečně velký užitný objem.


Výsledkem výzkumu Smeg je trendy styl chladniček, jejichž estetika osloví všechny, ať už dáváte přednost minimalistickému a rigoróznímu designu z oceli nebo stříbrným modelům Side - by - side, modelům z nerezové oceli nebo barevným kultovním ikonám 50s retro modelům. Na doplnění radu, Smeg vyvinul modely vysoce. Tyto ledničky vám udělají parádu v kuchyni.


U retro lednic naleznete všechny funkce jako u běžných ledniček. Jedná se o moderní přístroje s retro vzhledem, takže se nemusíte bát, že by byly málo efektivní či nepraktické. Má kapacitu 1l, funkciu automatického rozmrazovania, nastaviteľný termostat,.

Free Shipping Available. Retro chladnička Smeg FAB28RDBLVs mrazákem uvnitř. Celkový užitný objem je 2litrů. Taková barevná jednotka by měla být ekologickázapadnout do interiéru, dát mu jistý kouzlo, doplnit koncept. Samozřejmě, retro styl a eklektičnost budou ideální pro takovou chladničku, ale nebude to méně výhodné v jiných směrech - země, provence, country style.


FABlednice , nejmenší představitel ikonické řady lednic 50´s Retro Style, ve speciálním designu vlajky britského království nazývané Union Jack. V naší nabídce si můžete vybrat chladničku podle Vašich představ a potřeb – od malých monoklimatických ledniček bez mrazícího prostoru vejdoucích se do každé kuchyně, přes kombinované ledničky mající mrazící prostor umístěný nad nebo pod chladícím prostorem, až k po americké lednice , které vynikají svou. Kdy byl život jednodušší, počasí vlídnější a čas plynul pomaleji. S kolekcí Gorenje Retro si můžete tyto bezstarostné momenty znovu oživit, avšak vintage design tentokrát přichází v kombinaci s osvěžující moderní technologií a navíc v ohromující paletě barev. Variantenreich an unterschiedlichen Grössen und.


Disponuje vším, co pro příjemné chvíle zábavy, tvoření či odpočinku potřebujete – užitná kapacita vn. These Smeg Refrigerators Are Amazing - Duration: 1:42. Velká je přesně tak, aby vás nejen nadchla svou cukrátkově růžovou barvou a princeznovsky proměnila každý kout, kam ji postavíte, ale také dobře posloužila. New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Protože pokud se někomu retro lednice SMEG líbí, nepotřebuje žádné argumenty, parametry a energetické třídy - tady se rozhoduje výhradně podle barvy!

Reflektory SMEG Retro SMEG nabízí retro ledničky, umyvadla a trouby. Retro lednička SMEG Dnes téměř žádná slova, jen obrázky. Díky široké škále barev a velikostí by výběr vhodného řešení neměl být problémem. Designy jsou super legrační. Veľké retro chladničky ponúkajú dostatočne veľký úžitkový objem.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V prostoru chladničky najdete Party Box , který stačí nachladit s nápoji uvnitř a poté vychlazený vyjmout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky