středa 11. prosince 2019

Záchodové prkénko vtipné

Stejně tak další skvělé vtipné hlášky. A to nemusíte zrovna volit ty vtipné varianty, jako je sedátko s ostnatým drátem nebo žiletkami zatavenými v plastu. Pomalu každý máme v kapse chytrý telefon, ale chytrý zácho který sám očistí záchodové prkénko , má málokdo. Záchodové prkénko se samo umyje. Moje máma byla horlivou navštěvovatelkou veřejných záchodků.


Od malička me brala s sebou na zácho učila mě očistit prkénko toaletním papírem a potom ho po obvodu pečlivě poklást kousky papíru. Pak mi ukázala záchodovou “pozici. I taková obyčejná věc, jako jakou je toaletní prkénko , případně nádržka na vodu, mohou mít originální podobu a vtip.


Stačí aplikovat samolepku. WC prkénko , záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte. Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI.


Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ať si muž a nebo žena stáhni gatě nad kolena. Vyhrň košili i svetry a vypouštěj zatím větry! Když po tobě zbyde hovno je to správný výsledek. Z kadibudky papír táhni a potom se mírně nahni.


V klidu, pokoji a míru utři na prdeli díru! Strašně ráda by sis sedla, ale neměla jsi čas očistit prkénko ani ho pokrýt papírem, takže stále udržuješ pozici, nohy se ti klepou tak silně, že by dosáhly 8. Richterovy škály, snažíš se nevšímat si toho tenkého praménku, který se lepí na míse a od kterého sis ušpinila silonky - což bude určitě vidět. WC sedátka a prkénka v e-shopu HORNBACH. Tyto vtipné brýle máme v červené a černé barvě.


Do poznámky ke své objednávce prosím uveďte o jakou barvu máte zájem. Pojmy spojené s tímto produkteBrýle, zácho prkýnko, toaleta, párty, ptákovin. Proto vám poradíme, jak pečlivě měřit tak, aby prkénko sedělo na záchodu jako ulité. Až poté vybírejte celkový vzhled.


Změřte si vzdálenost otvorů (neboli rozteč), pomocí kterých je prkénko upevněné v záchodové míse pomocí závitů či šroubků (B) 2. Nestříhej si vlasy, nikdy. Nauč se ovládat záchodové prkénko - jestliže je nahoře, dej ho dolů. Jsou chvíle, kdy na tebe nemyslíme.


Cokoliv máš na sobě je hezké, opravdu. Klidně nechávej to záchodové prkénko nahoře, pro mě je to tak pohodlnější. Prosím tě, nevyhazuj to staré tričko. Ty díry na zádech a fleky na břiše jsou fakt super. Nemám v tom malej zadek?


Myslím, že tvoje říhání je opravdu sexy. U nás se záchodové prkénko vždycky nechávalo dole. Asi také proto, že doma byla převaha holek, takže jeden chlap si prostě musel prkénko zvednout.


Ale pak ho musel zase dát dolů! Je to snad někde tak, že je prkénko doma pořád nahoře a dolů si ho dává dáma? Až jednou, když se rodiče rozváděli. Nikde jsem to nezažila.


Napadlo vás už někdy, jaký problém je, když si potřebujete odskočit, ale všude je obsazeno? A co teprve, když dotyčný, který obsadil kabinku, ne a ne vylézt! Je mu špatně říkáte si? Budete potřebovat vzorkové balíčky s kečupem nebo hořčicí - například takové, jaké se dávají v rychlém občerstvení.


Pár balíčků přeložte napůl, aby byly dobře stlačené a vystříkly pěkně do dáli. Přilepte je zespodu na záchodové prkénko , které jen něžně opřete o mísu. Až vaše oběť plnou vahou usedne.


Dávno neplatí, že toaletní prkénko musí být bílé a oválné. Pořád se jedná o tu nejoblíbenější verzi, ale pro vaši toaletu si můžete klidně vybrat z celé škály barev a různých vzorů i tvarů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky