pondělí 27. února 2017

Belgická piva prodej

Piva , která vytvořila v Belgii bohatou kulturu podobnou té francouzské vinné. Timmermans Pêche se vyrábí přidáním 1 přírodní broskvové šťávy k lambickému kvašení v dubových sudech. Charakteristická vůně tohoto piva je velmi příjemná a má sametovou chuť a krémovou pěnu.


Určitě se najde několik jedinců, kteří s tímto tvrzením nebudou souhlasit, ale obecně platí, že belgická piva jsou nejlepší na světě. Belgie je epicentrum piva již od středověku. Pro Belgičana znamená pivo to samé, co pro Francouze víno. V Belgii se vyrábí obrovské množství piv a různých pivních speciálů.


Dárková sada piva obsahuje nejoblíbenějších belgických piv od tří značek, které jsou vhodné jako dárek pro degustaci. Belgické pivovarnictví je vyhlášené především svou pestrostí. Tolik pivních stylů jako v Belgii nikde nenajdete. Malý zlomek těch nejlepších belgických piv Vám přinášíme v našem e-shopu.


U nás najdete řemeslná piva z českých minipivovarů i celosvětově proslulý craft beer ze zahraničí. Určitě doporučujeme vyzkoušet nejlepší belgická trapistická piva , francouzské ovocné krieky nebo piva amerických pivovarů, které stály u zrodu fenoménu řemeslných piv. Postupně přidáváme i pivo z jiných zemí.


Naše nadšení dostat pivo až k vám domů bylo brzy zmařeno, jelikož piva se příliš často rozbíjela a místo radosti přinášela spíše starosti vám i nám. Na základě těchto zkušeností je piva možné objednat pouze na osobní odběr na naší prodejně v Brně, případně zvolit naši vlastní dopravu po. Velkoobchodní prodej piva z malých pivovarů.


Pivní mozaika zajišťuje velkoobchodní prodej piva v celé České republice. V našem portfoliu najdete široký výběr piv z malých českých a zahraničních pivovarů. Dodáváme jak sudové, tak lahvové pivo. Proč spolupracovat právě s námi?


NAŠE ŽÍZNIVÉ OKÉNKO MŮŽETE NAVŠTÍVIT KAŽDÝ PRACOVNÍ DEN. PŘED VELIKONOCI MÁME OTEVŘENO Po-Čt 7-hodin. Prodej piva – Dovoz domů ZDARMA!


Nemůžeš jít do své pivnice, ale chceš si i nadále vychutnat naše pivo? Reagujeme na aktuální situaci, nechte si ho přivézt domů. Na této stránce uvidíte nabídku piv, kterou budeme průběžně aktualizovat. Minimální odběr piva je lahví nebo KEG sud o objemu 15L. Kwak patří mezi silná polotmavá svrchně kvašená belgická piva.


Teplota servírování 13°C. Největší eshop s pivem z celého světa. Pivovary Staropramen s. Více než 4druhů piva skladem. Ze vzdálenějších koutů máme piva ze severní Ameriky, Mexika, Thajska nebo Japonska. Zahraniční piva zpestří naše pivní dárkové koše, přepravky i dárkové balíčky.


Pivní inzerce, aneb prodám koupím vyměním věci okolo piva. Měšťanský pivovar v Poličce, a. Prodáváme sýry z Holandska, Francie, Švýcarska, Itálie a dalších zemí se staletými tradicemi v jejich výrobě. Dále naleznete v našem sortimentu zvěřinové klobásy z Moravy, belgická piva a mnoho dalších delikates.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky