neděle 12. února 2017

Noční proud bohemia energy

HDO je využíváno pro přepínání mezi vysokým tarifem (VT) a nízkým tarifem (NT) – dříve nazývaným jako noční proud. Jeho využitím se vyrovnává spotřeba energie v rámci dne a je možné dosáhnout. VT, denní proud ) a nízkého tarifu (NT, noční proud ) se liší v závislosti na distributorovi, sazbě, ročním období či dnu v týdnu. Noční proud je minulostí, s nízkým tarifem však můžete šetřit i dnes.


Pojem „ noční proud “ ve vyúčtování svého dodavatele energií sice již nenajdete, ale levnější elektřinu můžete využívat i dnes. Pokud vaše domácnost splňuje konkrétní podmínky, získáte se speciální dvoutarifní sazbou. Dakon dodavatelé dodavatelé elektřiny domácnost elektrická energie elektrický kotel elektřina energie eon innogy kalk. Levný proud , nebo taky levný tarif. Cena elektřiny v Nízkém tarifu, ve Vysokém tarifu (VT, NT, nočního proudu, denního proudu) v distribučních oblastech ČEZ, E. Kontakty na distributory elektrické energie.


Je zodpovědný za plánování odečtových tras a termínů včetně realizace periodických odečtů spotřeby měřidla (elektroměr, plynoměr). Tyto údaje zasílá PDS na Operátora trhu energií (OTE), který podklady pro vyúčtování naměřené spotřeby zasílá společnosti Bohemia Energy. Pokud by tomu tak nebylo (někdy může nastat přípa kdy je spotřeba zákazníka velmi nízká a neprojeví se plně úspora za MWh), poskytne Bohemia Energy zákazníkovi jednorázovou slevu tak, aby byla dodržena nižší celková cena za dodávku.


Tuto službu poskytuje Bohemia Energy jako jediná na trhu. Díky němu mohli zákazníci od pozdních večerních do časných ranních hodin odebírat elektřinu za nižší cenu. To už dnes neplatí a elektřinu za nižší cenu můžete odebírat i přes den u tarifů s dvoutarifní. Během nočních hodin mohli zákazníci odebírat elektřinu za nižší cenu než ve dne.


Skupina Bohemia Energy je s více než milionu zákazníků a ročním obratem přes miliard korun největším uskupením alternativních dodavatelů energií v České republice a na Slovensku. Kromě dodávek elektřiny a plynu poskytuje i finanční. Je jasné, že silně pracující lidé, kteří se nevyskytují celý den doma, budou mít po celý den jen režim nízkého tarifu, tedy nočního proudu. Jaké jsou časy spínání HDO?


Přečtěte si, jak funguje nízký tarif, neboli noční proud , a jak zjistit časy, kdy se u vás přepíná tarif z vysokého na nízký a naopak. Pro všechny obdivovatele Bohemia energy - jako elektrikář mám letité zkušenosti s různými pofiderními dodavateli. Pokud knim přejdete,naděláte si spoustu problémů na př. Ve smlouvách mají podmínkuže v tomto případě musíte žádat u dodavatele, ten potom vyřizuje u distributora za vás.


Podle vyhlášky ERÚmají. K přepínání mezi nízkým a vysokým tarifem dochází pomocí technologie Hromadného Dálkového Ovládání (). Tento přístroj umožňuje distributorovi na dálku vysílat povely nebo signály za účelem zapínaní či vypínání spotřebičů.


Dobrej, od bohemia energy jsem odešel už před loni, kvůli tomu, že jsme se stěhoval z bytu do jinýho bytu, kde smlouva byla s jinačím dodavatelem. A domnívám se, že u dodavatele u kterého aktuálně jsem, nic závratného neušetřím, jelikož zálohy platím mnohem větší než jsem platíval dříve. A to jsem byl zvyklý, že. Já jsem s Bohemia energy řešil je to dva roky zpátky. Vyplnil jsem na jejich stránkách formulář a oni mě pak na základě toho kontaktovali.


Na jejich zákaznický pobočce jsem ani jednou nebyl a asi se tam ani nikdy nedostanu, mám jí asi 240km z ruky, ale vše bravurně zvládli vyřídit i na takovou to dálku. Určitě se vyplatí prověřit si, jestli i vaše domácnost nemá nárok na speciální, dvoutarifní sazbu se dvěma různými cenami. Můžete tak ušetřit nemalé peníze. Nevím, jaké by s tím mohly souviset problémy, ale my teda.


Yellow, Bohemia Energy nebo ČEZ). Nízký a vysoký tarif – vysokému tarifu (VT) se přezdívá denní proud , nízkému tarifu (NT) noční proud. Jedná se o obchodníky s elektřinou, jeho změnou je možné docílit úspory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky