čtvrtek 2. února 2017

Box na vatové tampony

Na výběr je provedení: ocel leštěná nebo ocel matná (viz varianty produktu). Praktický box na vatové tyčinky a vatové tampony je vyrobený z oceli. Zásobníky na kozmetické tampóny a tyčinky môžu byť ďalším vkusným doplnkom Vašej kúpeľne, najmä ak si ich kúpite z rovnakej série Vami vybraného výrobcu.


V našej ponuke nájdete voľne stojace aj závesné zásobníky napríklad od výrobcu NOVASERVIS , HANSGROHE a SAPHO. Vysoký kozmetický box na vatové tampóny Compactor Black Box , vysoký.

Elegantná, štýlová a hlavne stále zorganizovaná – taká bude vaša domácnosť s novou kolekciou šikovných pomocníkov. Vďaka svojej praktickosti a univerzálnosti sú ideálne hlavne do menších domovov, ale aj v tých väčších nájdu využitie. Box , nádobka FIRENZE na kosmetické a vatové tampony , WENKO.


QualyCO Lotus Cotton Bud. Stojan na vatové tyčinky QUALY Lotus, biely-zelený. Zelený kúpeľňový organizér s vekom Wenko Adria. Box na čistiace vatové tyčinky Wenko Laresa.

Bílý box na kapesníčky Essey Wipy II. Multifunkční box do koupelny leštěný nerez NEXIO - Blomus. Samodržiaci stojan na vatové tampóny Wenko Express-Loc. Chcete vedieť, či je cena 4. Priehľadný zásobník na vatové tampóny so širokým otvorom pre plnenie. Elegantný a zároveň praktický doplnok do každej kúpeľne alebo spálne vyrobený z ľahkého a pevného akrylového skla.


Kozmetický organizér na vatové tampony Compactor. Vytvorte si kozmetický kútik, v ktorom bude vládnuť poriadok. Pre tento účel vymyslela značka Compactor celý rad šikovných organizérov, do ktorých si roztriedite rúže, make-up, vatové tampóny alebo laky na nechty. Potřebujete ve své koupelně elegantně a nenápadně uskladnit tampony a vatové tyčinky?


Další slevy doplňků do domácnosti na Kupi. Sada organizérov do zásuvky Compactor. Pre zobrazenie viacerých produktov odoberte niektorý z filtrov.


PERSONAL GOLD PADS BOX Zásobník na odličovací tampony s tampony Cotoneve dispenser zlatý jakost. Zlatý trendy zásobník do koupelny či k toaletce. S možností přichycení na zeď lepením.

Kombinovaný box na vatové tyčinky a odličovací tampony NEXIO šetří místo v koupelně a snadno se přenáší. Díky němu budete mít vše při ruce. Je k dispozici v leštěné a matné nerezové oceli a pomáhá udržovat vaši koupelnu v čistotě a pořádku. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost.


Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Kliknite na sledovať a my vás upozorníme, keď bude produkt opäť dostupný. Bezpečné doručení s dopravou zdarma nad 60.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Davkovace na tampony plastovy. Nájdených: produktov.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky