čtvrtek 16. února 2017

Luminarc jídelní sada

Souprava je díky zcela hladkému povrchu a bílému provedení nadčasová a hodí se do všech interiérů. Talíře jsou lehké, ale přitom pevné a odolné vůči. Z tvrzeného skla, vysoce odolné. Různé barvy, tvary, vzory, motivy. Většina sad skladem, garantujeme rychlé dodání.


Luminarc jídelní sada

Domestic 6dílná sada hlubokých talířů Delia, 2cm. Banquet Lavender 18dílná jídelní sada. Výrobky této značky dosahují opravdu vysoké kvality a to díky.


Sady se skládají ze šesti kusů od každého druhu. Moderní, stylová jídelní souprava je vyrobena z tvrzeného opálového skla. Díky tomu je odolná proti poškrábání a jinému mechanickému poškození. Bílá a černá kombinace podtrhuje elegantní dojem sady.


Lze je používat v mikrovlnné troubě i mýt v myčce nádobí. Tvrzené sklo je speciálně tepelně upravené, což zajišťuje. Jídelní soupravy) Hodnocení produktu:.


SHRNUTÍ VLASTNOSTÍ PRODUKTU - dílná sada bílých. Cadix jídelní souprava d. Tvrzené opálové sklo je lehké, velmi odolné a zajistí nádobí krásně hla. Neustále čerpá inspiraci z informačních a komunikačních technologií, dnešních a budoucích trendů, tvarů, barev a. Praktická servírovací sada talířů je vyrobena z velmi kvalitního skla v bílé barvě. Sklo je vysoce odolné proti poškrábání a dokáže dlouhodobě udržet teplotu naservírovaného pokrmu. Určitě oceníte, že talíře lze umývat v myčce.


Biele taniere sú vhodné pre umývačky riadu a mikrovlnné. Sada obsahuje mělkých. Barva: bílá, počet ks: 1 rozměry 1. Hrnek Trianon 2ml LUMINARC. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady.


Carine jídelní souprava d. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. TRIANON - talířová jídelní sada dílů černobílá. Složení: Složení 6x hluboký, 6x mělký a 6x dezertní talíř, 1x salátová mísa černá.


Servírujte tak, aby chutnalo i vašim očím. Máte-li rádi klasiku, určitě vás zaujme sada talířů Everyday ks. Jedná se o jídelní sadu z tvrzeného opálového skla, která se hodí pro každou příležitost. Je vkusná a elegantní, zkrátka klasika, která nikoho. Porovnání cen trianon jidelni souprava taliru luminarc , srovnání cen trianon jidelni souprava taliru luminarc na portálu HLEDEJCENY.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Chcete doručit zboží do Česka?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky