středa 15. února 2017

Dřevovláknitá deska do podlahy

Vynikající kročejová izolace pod palubkové podlahy. Tato dřevovláknitá deska PAVATEX se užívá pro konstrukce zejména akusticky ale i tepelně izolačních podlah se zvýšenou kročejovou neprůzvučností. Systém tvoří kombinace dřevovláknité desky a dřevěné lišty, navzájem spojené perem a drážkou.


Práce s touto izolací je poměrně snadná, na technické vybavení náročná jako klasické dřevo. Tenčí tesky (zhruba do mm) je možno řezat i nožem. Při uskladnění je třeba dřevovláknité desky chránit před povětrnostními podmínkami.

Desky se kladou do vazby na rovný suchý podklad. Návod na pokládku naleznete zde: Montáž suché podlahy krok po kroku. Podložka s výbornou kročejovou izolací a izolačními vlastnostmi. Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně.


Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí. Podklad pod laminátové a vícevrstvé podlahy ,velmi dobře tlumí kročejový hluk a odezvu v prostor, vysoká pevnost v tlaku, důležité pro tzv. Vyrovnává nerovnosti až do 3mm, jednoduše se řeže a je vhodná i pro podlahové vytápění.


Ta nejkvalitnější zvuková izolace z celé Evropy na Potichu.

Poradíme vám ten správný materiál, který vám dodáme až k vašim dveřím. Ta vata poslouží spíše jako tepelná izolace. Kročejový útlum znamená zamezení vzniku rázových zvukových vln silně dynamických. Vznikají při nárazu předmětů do. Dřevovláknité izolační desky pod plovoucí podlahy dřevěné nebo laminátové s tepelně a zvukově izolačními vlastnostmi.


Tlumí prostorový hluk v místnosti u vícevrstvých dřevěných a laminovaných podlah do dB. Univerzální dřevovláknitá deska (hobra) pro široké použití. Hobra dřevovláknitá deska. Deska Standard Isolant je univerzálním materiálem dříve nazývaným hobra.


Využívá se zejména jako kvalitní kročejová izolace do suchých podlah. Vzhledem k malé tloušťce se s výhodou kladou až tři vrstvy. Kvalitní kročejová izolace s vysokou pevností v tlaku pro zatížené podlahy Kvalitní dřevovláknitá deska - hobra Pavaboard s vysokou pevností v tlaku pro více.


Prodáváme jen po celých balení = 3m- 41-Kč. Dřevovláknitá podložka vyrobena ze 1 ekologických materiálu pro plovoucí podlahy s vynikajícími užitnými vlastnostmi. HDF desky můžeme kašírovat, potiskovat, dýhovat nebo také lakovat. Příslušenství pro podlahy.


Jejich základem je dřevěná nosná deska , většinou HDF (High Density Fibreboard = deska s vysokou zátěží), MDF ( deska se střední zátěží), výjimečně dřevovláknitá deska s fenolovou pryskyřicí. Laminátové podlahy se řadí mezi vícevrstvé (tzv. kompozitní) podlahy.

HDF deska (z anglického High Density Fibreboard) je nejtvrdší dřevovláknitá deska vyrobená z jehličnatých dřevin. Nejčastěji se používá v nábytkářství, své uplatnění však nachází i ve stavebnictví. Tloušťka lamel je mm, po obvodě mají zkosenou hranu, která vytváří tzv. Nosnou desku tvoří velmi hustá, proti bobtnání zušlechtěná dřevovláknitá deska HDF, jejíž spodní plocha je ošetřena proti pronikání vlhkosti. Středně tvrdá vláknitá deska (MDF) dle DIN EN 622- s homogenní konstrukcí.


Tento typ desky se vyznačuje dobrou profilovatelností, optimálním rozložením hustoty a vynikajícím povrchovým klidem a výborně se hodí k použití zejména při výrobě kvalitního nábytku a při vybavení interiérů. Protože podlahy fermacell mají malou hmotnost, eliminují problémy se statikou, snadno lze s nimi splnit také současné požadavky na protipožární ochranu a akustickou i tepelnou izolaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky