pondělí 6. února 2017

Rohová polička na zeď

Závěsné police do rohu jsou praktické, vypadají dobře a spousta se toho do nich vejde. Stačí si jen vybrat tu pravou pro váš byt či dům. Pokud hledáte celouzavřenou poličku, klikněte na kategorii Skříňky na stěnu, pro prosklené poličky klikněte na Vitríny na stěnu. Pokud si nevíte rady, ochotně vám poradíme na našem online chatu, a to i večer.


Zboží vám doručíme až domů.

Je dobrým zvykem mít poličku na zdi. Hodí se snad všude a na všechno. Doporučila bych barevně ladit podle nábytku a zařízenosti pokoje. Co vím, lidé mají rádi dřevěný materiál. Moderní jsou i poličky v různých tvarech například obdélníky nebo ovály.


Mám ale ověřeno, že oblíbenější jsou klasické rovné police. Montáž na zeď přísavky součástí balení.

Netypická rohová polička Urban je vyrobena z kvalitního a perfektně opracovaného borovicového masivu. Vyberte z několika různých odstínů mořeného dřeva. Poličky, police, polička drevena, drevena-policka-se-suplicky, drevene policky,. Udělejte si radost a dejte si věci, co máte. Pevně věříme, že budete s našimi výrobky plně spokojeni.


Praktická rohová polička na zeď se třemi policemi na drobné předměty, ideální do koupelny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Poličky na zeď dokáží jednoduchou formou vyzdobit váš interiér.


Ten přitom nebude působit plně či přeplácaně, naopak bude velmi vzdušný. Na poličky pak můžete umístit knihy, vázy, svíčky, fotorámečky a další dekorace. Nabízíme rovné poličky na stěnu, i ty ve tvaru véček. Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI.


Najlepšie cviky na chudnutie! Tréning, kardio, tipy na vyrysovanie svalov.

Prodám kompletní sestavu nábytku, velmi zachovalou, dubová dýha české výroby. Skříň, stůl, prosklenná knihovna s nízkou policovou skříní, rohová skříň s policemi, 2x šuplíková skříň nízká, skříňka policová nízká, polička na zeď , včetně koberce, židle a gauče s úložných prostorem, bočnicemi a polštář. Univerzální polička je skvělým řešením, pokud potřebujete více místa v koupelně nebo v kuchyni, ale nechce se vám nic vrtat ani složitě lepit. Poličku velmi snadno nalepíte na zeď pomocí dvou přiložených lepivých háčků, a rovnou na ní můžete umístit potřebné věci.


Drátěná police rohová dvojitá, s lepícími háčky a šroubky - chrom doublecorner. Skladem, ihned k odběru ks. Polička na zeď rohová , samolepící háčky. Velkou výhodou systému Ecoloc je skutečnost, že přísavku lze snadno odstranit z povrchu zcela beze stopy. Po jejím očištění pod tekoucí vodou, je opět připravena k nalepení na jiné místo.


Nástěnná dvoupatrová rohová polička Ecoloc nabízí snadnou a rychlou instalaci bez vrtání. Materiál: ABS, ocel pochromováno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky