pátek 10. února 2017

Skol pozdrav

Konzultovali jsme problematiku s pracovniky Jazykove poradny Ustavu pro jazyk cesky AV: výraz skol se nepodařilo dohledat v etymologických slovnících, je však uveden v Novém akademickém slovníku cizích slov jako zastaralý pozdrav mezi lyžaři, pocházející ze švédštiny. A pro ty, kteří nejen milují hory a vše kolem nich, ale také chtějí vědět o pozdravu skol více. Na této stránce jsou výsledky na dotaz lyžařský pozdrav v aktuálním křížovkářském slovníku. Slovník se neustále rozrůstá. Pokud ti zde nějaká definice chybí nebo o nějaké víš, POŠLI NÁM SVOJI DEFINICI právě skrze tento formulář.


Onen pozdrav se ale používá v úplně jiných situacích, a sice při jízdě na lyžích.

Dávno už ovšem neproháníme prkýnka pouze na českých, moravských a slovenských horách, a tak pozdrav není to nejdůležitější, co musíme znát. Slovenski pozdrav je oddaja Razvedrilnega programa Televizije Slovenija, ki je na sporedu vsak petek ob 20. Ponovitev je vsako nedeljo o. V Malé encyklopedii jsem nic nenašel (ani skol , ani pozdrav , ani lyžařský pozdrav ). Ledaže by to bylo v rámci nějakého jiného hesla. Zde v diskuzi se již několik možných lyžařských pozdravů objevilo, např.


V poválečných dobách českých vznikl křížovkářský termín „lyžařský pozdrav z Norska“ tedy SKOL. Inspirováni k tomu křížovkáři byli pravděpodobně delegací norských lyžařů, kteří před každým panákem kořalky během večerních družeb s českými skijáky zvolali SKOL !

Jelikož se jednalo o významnou. Apolla Karolina Světlá spolku prapor Sokola, dar českých dívek a žen, navržený Josefem Mánesem. Na bílé straně, olemované.


Křížovník - online křížovkářský slovník zcela zdarma nejen pro Váš počítač. Funguje dobře i na tabletu a mobilu. Právě si zobrazuješ nalezené výsledky hledaného výrazu lyžařský pozdrav.


Pokud k tomuto spojení nevidíš správný výsledek a znáš ho, pomoz nám obohatit tento slovník a vlož jeho definici díky jednoduchému formuláři. Snažíme se postupně vlastními silami také rozšiřovat slovník, kdyby však. Odpověď pro hledanou legendu dětský pozdrav nalezneš v tomto křížovkářském slovníku online, který je zcela zdarma.


Tato stránka je rozcestník, tj. Pokud vás sem dovedl odkaz, který by měl správně směřovat na specifický význam tohoto pojmu, můžete pedii pomoci tím, že se vrátíte na odkazující stránku a tamní odkaz opravíte tak, aby vedl přímo na odpovídající článek. Odber krížoviek aktívny Prihlásiť k odberu krížoviek. Modna značka odroda granátu Lota ba lne a tkanina poná.


Na gradskom natjecanju u stolnom tenisu za osnovne škole naše učenice Marina Vučica 6. SKOL: pozdrav lyžařský : Poslední hledání Dobré ester kyseliny Anglicka zkr. Tlusté st jednot objemu túrci amer hlodavec Výboj USA sídlo sicílske Stanice TV slovensk pohor obliČeje Eséni muzske meno H rak skladatel Cizi jmeno kral po. Výsledky vyhľadávania pre Severský pozdrav.

Sve je proteklo u najboljem redu. SKOL : severský pozdrav : Posledné hľadania. Posebno bih istakao da su instruktori veoma stručni, tj. Zbog toga svima preporučujem Auto skola AS - 01 iskreno i od srca.


Pozdrav od Stevana iz Beograda!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky