pátek 24. února 2017

Broušení řetězu motorové pily brno

This feature is not available right now. Please try again later. Broušení a výroba řetězů - Naradi-vesely. Přinášíme vám návo jak nabrousit řetězy na motorové pily krok za krokem. Rádi Vás přivítáme v našich kamenných prodejnách v České Třebové a Vysokém Mýtě.


Ostrý a dobře udržovaný pilový řetěz vám usnadní práci.

Aby řetězová pila dlouho vydržela, potřebuje nejen ve správném poměru namíchanou směs benzinu s olejem a čistý vzduchový filtr, ale i ostrý řetěz. Nabrousit jej zvládnete během pár minut, stačí k tomu pilník na řetěz, šikovné ruce a náš návod. Brousíme veškeré typy řetězů pro motorové pily se spalovacím motorem a rovněž také pro elektrické pily. Nejlepším pilníkem na klasický řetěz motorové pily je v tomto případě ten, který má průměr mm. Pokud by byl průměr pilníku větší, případně byste broušení prováděli pod větším úhlem, mohlo by dojít k poškození řetězu a jeho zubů.


Po delším řezání se zuby řetězu na motorové pile časem otupí. Postačí, když ho podle potře. Napnutí a broušení řetězu motorové pily , Tension and grinding chain chainsaw, Spannung und Schleifen Kette Kettensäge, Напряжение и измельчения цепь.


Rovněž kvalitně nabroušený nůž travní sekačky odvede při sekání daleko lepší práci.

Proto je dobré řetěz motorové pily či nůž travní sekačky pravidelně brousit. Zaručíme Vám strojově přesné broušení řetězů všech druhů motorových pil, pilových kotoučů, vrtáků a dalších. Provádíme broušení řetězů motorových pil. Výrobce lišt a řetězů pro motorové pily Oregon má novinku, která.


Vynalezl novou geometrii řetězu tak, aby je bylo možné brousit shora a. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba MP Kaindl s. Vodítko pilníku, držák pilníku STIHL s pilníkem pro snazší broušení řetězu a dodržení správného tvaru zubu. Kompletní s pilníkem a madlem pilníku. Kotouč na broušení řetězu 100x10x3.


Většinou se tento úhel rovná stupňům. Po každém broušení je vhodné řetěz namazat obyčejným mazacím olejem, aby se zvýšila jeho životnost. Jednou za čas řetěz vyndáme z pily a důkladně promažeme vazelínou.


Tupý řetěz nejen že špatně, řeže ale také zbytečně přetěžuje motor pily. Pokud máte ztupený řetěz, lišta pily se nadměrně zahřívá a špatně se vám pracuje. Služba broušení zahrnuje například broušení pilových řetězů , kotoučů okružních pil , apod. Neumíme-li si řetěz ostřit sami, můžeme si ho nechat nabrousit od profesionálů. Proto je vhodné mít v zásobě alespoň dva řetězy, abychom s jedním mohli pracovat a druhý dát nabrousit.


Praktičtější, snazší a hlavně rychlejší je napínání řetězu z boku motorové pily. Vsaďte na nylonový vzduchový filtr.

Ten má daleko menší propustnost nečistot, než filtr molitanový. Jestliže vám to finanční možnosti dovolí, volte řetězku s výměnným kroužkem, která předčí řetězku hvězdicovou. Národní nožířství, Zámečnictví KEY NON STOP s. Moderní komfortní pila o výkonu kW.


Model stroje se snadným startem ErgoStart, palivovou pumpou a beznářaďovým rychlonapínáním řetězu bez nutnosti použití nářadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky