pátek 3. února 2017

Rychlovarná konvice concept rk4030

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Rychlovarná konvice z elegantního, velmi odolného skla vytv. Doprava: Kč = 7K č. Samozřejmostí je 3° kruhová základna a skryté topné těleso pro delší životnost konvice a lepší údržbu.


Nechybí ani přehledný indikátor úrovně vody. Kanvica má vodoznak, nerezové ploché dno, svetelnú kontrolku prevádzky a automatické vypínanie. Neuvěřitelně výkonná rychlovarná konvice o objemu litru s originální LED modře svítící indikací provozu (tzv.Round LED lighting). Nabízí trojnásobný bezpečnostní systém a její moderní vzhled kombinující sklo a kov z ní činí jedinečný designový doplněk každé kuchyně.


Veškeré informace o produktu. Díky elegantnímu skleněnému provedení vidíte, co pijete a tento netradiční vzhled vhodně doplní vaši kuchyni. Objem rychlovarné konvice : 1. Díky skleněnému provedení působí opravdu stylově. Navíc budete mít vždy dokonalý přehled o jejím obsahu. Celkový objem varné nádoby je litru.


Rychlovarná konvice concept rk4030

Modré LED podsvícení poskytne během vaření zajímavou podívanou. Free Shipping Available. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Konvice má automatické vypínání, praktický poklop i sítko proti vodnímu kamenu.


Jelikož šálek lahodné kávy nebo chutného čaje si dopřeje každý a někdy i několikrát denně. Konvice má vodoznak, nerezové ploché dno, světelnou kontrolku provozu a automatické vypínání. Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Zpříjemněte si ráno pohodovou přípravou vaší oblíbené kávy nebo čaje v konvici od české společnosti Concept. Konvice navíc vyrobena z vysoce odolného, zdravotně nezávadného keramického materiálu.


Její součástí je skryté topné těleso a 3° kruhová zák. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vďaka elegantnému sklenenému prevedení vidíte, čo pijete a tento netradičný vzhľad vhodne doplní vašu kuchyňu. Můžete ji tak v případě potřeby ihned vyčistit.


Příprava vašich oblíbených nápojů se tak stane mnohem hygieničtější­. Poutavý design konvice vhodně doplní. Elegantní skleněná rychlovarná konvice české značky Concept o objemu 7L. Vychytávka tohoto modelu spočívá v tom, že jakmile je víko během ohřevu otevřenu, konvice se automaticky vypne.


Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis Concept MB, který používá zásadně originální náhradní díly. Ponúka trojnásobný bezpečnostný systém a jej moderný vzhľad kombinujúci sklo a kov z nej robia jedinečný dizajnový doplnok každej kuchyne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky