čtvrtek 16. února 2017

Silikonový podkladní nátěr g500

Systémový transparentní podkladní nátěr určený ke snížení a sjednocení savosti podkladu a zvýšení přídržnosti silikonových fasádních nátěrů weber. Obecně platí: Výběr vhodných ochranných rukavic nezávisí jen na jejich materiálu, ale i na dalších kvalitativních znacích, které mohou být dokonce značně rozdílné podle výrobců těchto prostředků. Kromě toho, protože výrobek může být. Barevné odstínyDodává se v základním bílém provedení. Pokud nemáte vytvořen profil, vytvořte si jej.


Popis produktu: Podkladní nátěr na bázi silikonové disperze, koncentrovaný, určený k ředění vodou, po vyschnutí transparentní. Bezpečnost, hygiena práce a ekologie. Před započetím práce věnujte pozornost pokynům pro ochranu zdraví a životního prostředí, které jsou uvedené na obalech výrobků nebo v bezpečnostních listech.


Fasádní nátěr obsahující silikonovou disperzi, připravený k přímému použití, se systémovou penetrací silikonový podkladní nátěr G500. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. G5definice výrobku Podkladní nátěr na bázi silikonové disperze, koncentrovaný, určený k ředění vodou, po vyschnutí transparentní.


Je vhodný také k přetírání všech typů tenkovrstvých omítek, starších pevných a voděodolných nátěrů nebo tradičních omítek tzv. Se systémovou penetrací silikonový podkladní nátěr G500. Běžná cena včetně DPH: 19Kč. Vaše cena včetně DPH : 154.


V České republice jeden z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních, zateplovacích a dalších stavebních systémů. Univerzálně použitelný vodou ředitelný fasádní nát. Penetrace se provádí vodou ředěným silikonovým podkladním nátěrem G5zpravidla den předem. První vrstva se ředí vodou max. G5Uvedené spotřeby jsou orientační a mohou se odlišovat dle druhu podkladu a způsobu zpracování.


G5aplikace Před použitím je nutné fasádní nátěr řádně promí-chat míchadlem do homogenní konzistence, případně dle doporučení doředit čistou vodou. Název Spotřeba mČíslo výrobku. Fasádní nátěr na bázi silikonové disperze, připravený k přímému použití, se systémovou penetrací silikonový podkladní nátěr G500. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Aquabalance je určen k přetírání nebo případnému dalšímu barevnému ztvárnění tenkovrstvé omítky weber. Sortiment FASÁDY WEBER Podkl. Dostupnost ověřte u dodavatele. Probarvená disperze na zvýšení přídržnosti.


Fasádní nátěr vodou ředitelný určený k barevnému ztvárnění nových fasá k jejich rekonstrukcím a renovacím. Disperze ke snížení savosti podkladu a na zvýšení přídržnosti silikonových fasádních nátěrů weber. Přehled doporučených výrobků výrobek. Weber ton silikon je fasádní nátěr obsahující silikonovou disperzi připravený k přímému použití se systémovou penetrací silikonový podkladní nátěr G 500.


Balance, nebo omítky weber. V případě odběru méně než balení je prodej za běžné ceny. Konfigurátor zostáv materiálov pre strechu. Dodává se v základním bílém provedení.


K úpravě podkladu před prováděním nátěru silikonovou fasádní barvou. Podklad musí být dostatečně rovný, veškeré nerovnosti a nedostatky fasádní nátěr pouze kopíruje. Při přetírání strukturovaných omítek může velmi mírně ovlivnit strukturu omítky. K penetraci podkladu se používá silikonový podkladní nátěr ředěný v poměru 1:čistou vodou.


Po pocákání vodou se na silikonu musí tvořit kapičky, které rychle sjedou po povrchu (lotosový efekt) Použijete-li silikon na silikát, nic se nestane a systém bude fungovat. Silikonový nátěr má vodoodpudivou vlastnost. Pro jistotu bych doporučil provést penetrační nátěr silikonovou penetrací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky