čtvrtek 16. února 2017

Nůž do peněženky

Nůž do peněženky

Nůž zakomponovaný do kreditní karty, jehož vzhled je nenápadný, rozměry minimální a využití velice bohaté. Pořiďte si na první pohled klasickou kreditní kartu černé barvy. Doplněk, který se vejde do jakékoliv peněženky.


Nůž do peněženky

Multifunkční nástroje do peněženky a na klíče. Toto je test nože ve tvaru kreditní karty, který se vám pohodlně vejde do Vaší peněženky. Každý muž má mít u sebe nůž.


Nevíte co koupit k vánocům sobě, nebo například tátovi, nebo staršímu bráchovi? Rozhodl jsem se s vámi podělit o zajímavý tip na dárek v podobě dvou vychy. Kapesní nůž je ideální pomocník do peněženky. Nůž se dá složit do pouzdra ve tvaru karty.


Nůž do peněženky

Vhodný pro každodenní používání. Hlavní výhodou tohoto nože je jeho velikost – během chvíle ho můžete složit do peněženky. Kreditní nůž je lehký, ostrý a elegantní. Ušetříte tak čas i peníze. Nůž je vyroben z pevného mm tlustého plastu.


Nůž karta je ideální pomocník v nečekaných situacích a proto je skládací nůž ve tvaru kreditní karty věc kterou musíte v peněžence prostě mít. Skládací nůž velkosti karty do peněženky černý ocení každý muž. Vyhovuje Vám s sebou nosit nůž , ať už z praktických nebo obranných důvodů, ale překáží Vám velké nože. Tento skládací nůž je tenčí a lehčí než běžné nože, schováte ho peněženky , ve složeném stavu je totiž velký jako platební karta.


Nerezová ocelová čepele zajišťuje dlouhou životnost. Kreditkový nůž a ninja karta - skvělá výbava do peněženky ! Potěšíte tím syna, otce, dědečka - pro všechny chlapské generace! A že JSOU UŽITEČNÉ a jak.


Přesně tak, tenhle nůž je porovnatelný s běžnými platebními kartami, takže se vám hezky vleze i do peněženky. Ostří je chráněno, takže nehrozí žádná nehoda. Vznikne vám tak praktický malý nožík.


Nůž do peněženky

Cena liber není nijak vysoká, jen těžko. Nůž do peněženky od serveru PoštovnéZdarma. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma nůž do peněženky. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


V této kategorii nabízím různé doplňky, které se vejdou do peněženky a mohly by se hodit. V nabídce je multifunkční karta nejen pro všechny kutily a zálesáky nebo skládací nůž ve tvaru kreditní karty. Supertenký nůž do peněženky , velikost klasické kreditní karty s ostrou čepelí.


Máte potřebu nosit u sebe nůž , pilku, šroubovák, klíče, pravítko, úhloměr, otvírák na láhve nebo konzervy? Tak to všechno je obsažené v této multifunkční kartě, která se vejde do peněženky. Aby jste si nepořezali peněženku nebo kapsu je karta uložena v ochranném koženém obalu. Karta má očko pro uchycení.


Pouzdro na zásobník pistole v maskáčovém odstínu vz 95. Primárně určeno pro zásobníky pistole vz 75. Lze také použít jako kapsičku na kapesní nůž , svítilnu, pepřový sprej, apod. Víko je jištěno suchým zipem.


Armádní originál, avšak do výstroje nebylo zavedeno, atypický úchyt kovovou sponou v zadní. Detailní popis produktu. Tato lupa je lehká, má formát kreditní karty a díky tomu jí můžete nosit v peněžence nebo v kapse.


Praktický doplněk pro všechny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky