pátek 17. února 2017

Digestor bez odvodu do komina

Digestoř bez vývodu do komína. Ahoj maminky, budem dělat novou kuchyň a chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte digestoř bez vývodu do komína. Máme starší dům, takže to není tak jednoduchné. Co si o tom myslíte, máte někdo takovou?


Odťahový – tento digestor potrebuje odvod nasatého vzduchu, čo znamená, že musí byť pripojený na vetracie potrubie alebo komín, ktoré vedú vzduch preč.

Pročištěný vzduch se vrátí zpět do místnosti. Výhodou recirkulačního režimu je, že se v zimě neodvádí také teplo z kuchyně. Další využití recirkulačních digestoří bez odtahu je v kuchyních, kde by bylo příliš složité nebo cenově nedostupné vést odtah digestoře vně budovy.


S odsávačom pár si môžete užívať maximálne pohodlie a príjemné prostredie vo vašej kuchyni. Jeho prevádzka je možná s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchu. Pri recirkulácii je možnosť odsávač použiť bez odvodu vzduchu do komína.


Ale co s digestorom v kuchyni? Urcite to nemozem nechat vsetko (pri vareni) tahat do rekuperacie.

Ja viem, ze mi tu budu radit digestor bez odsavania do komina , ale skratka ma to urcite nevyhody a preto by som radsej volil odsavanie cez komin. Pracovní výkon digestoře Sofia se stylově nakloněným šikmým skleněným předním krytem lze nekomplikovaně přizpůsobit procesu vaření díky několika úrovním výkonu. Okrem odstraňovania vôní, či zápachov totiž v konečnom dôsledku odsáva aj vlhkosť. Odstraňuje pary, ktoré by sa inak usádzali na stenách. Preto, či už v kuchyni trávite viac alebo menej času, nemalo by to mať vplyv na to, či sa rozhodnete kúpiť si digestor.


Zíde sa za každých okolností, či už varievate pravidelne. Komínový digestor Gorenje WHC623E16X v nerezovom prevedení je zaradený do energetickej triedy C. Komínové digestory patria medzi najobľúbenejší variant digestora. Vzduch sa spravidla odvádza do komína, ventilačnej šachty či vonkajšieho prostredia, a tým pádom je jeho vývod veľmi efektívny. Vďaka tomu sú ideálne do veľkých kuchýň.


Upevňujú sa na stenu medzi závesné skrinky, a tým vytvárajú veľmi zaujímavý. Dobrý den chtěl bych do kuchyně instalovat digestoř s odvodem par do komína ale nevím zda musím komín vložkovat nebo ne a popř. My využívame digestor veľa, nakoľko máme malý byt a zlé vetranie. A do nového sme si kúpili výkonný komínový digestor. Ale ak naozaj nie ste zvyknutá ho používať a máte možnosť namontovať len digestor s filtrami bez odvodu do komína, zvážila by som nenamotovanie.


Príde mi to ako zbytočnosť.

Iný digestor sa totiž bude hodiť do kuchyne, kde je linka so sporákom umiestnená pri stene, než do kuchyne s ostrovčekom. Vlastne, už taká vec, ako je umiestnenie sporáka v rohu, môže výber digestora značne ovplyvniť. Obecně platí, že čím větší kuchyň máme, tím větší a výkonnější digestroř potřebujeme.


Pre malé kuchyne sú vhodné vstavané digestory. Do priestrannejších kuchýň s komínom volíme komínový digestor , ktorý sa upevňuje na stenu a. Ak je možnosť komínkového, je to potrebné urobiť do komína, predsa nebudete upchávať vývod do komína a montovať digestor , ktorý je. Pán co mi navrhoval kuchyň mi říkal že je. Podskrinkový digestor bez odťahu.


Ak žijete v byte bez komína, je recirkulačné digestor bez odťahu jasným riešením. Takýto odsávač pár funguje v režime recirkulácie, kedy vzduch prechádza cez tukový alebo uhlíkový filter. Ten ho zbaví pachov a následne je čistý vzduch vypustený späť do kuchyne.


Spotřebiče v kategorii A mají přívod vzduchu i odvod spalin přímo do místnosti, v níž jsou instalovány. Komim je studeny takze tam dochazi jen k minimalnimu tahu, ktery v pripade ze zadna digestor neni zapnuta, postaci jen k tomu aby komin vetral spravnym smerem. Pokud do komina pustite pretlak z digestore, vzduch prirozene unika vsemi smery, neni dostatecne teply na to aby ho kominovy tah odvedl nahoru. Za posledních dní bylo přidáno 1. Zjistěte, která z nich bude ta vaše.


Vyberajte si Odsávače pár podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky