pondělí 27. února 2017

Spodnicka pod saty

Spodnička (krinolína) tylová pod šaty i sukně. Na výběr je několik barev spodniček pod sukně či šaty. Díky tylu a vrstvení bude tutu sukně nebo šaty v opravdu luxusním vzhledu. Pak neváhejte a pořiďte si pod retro šaty , společenské šaty či svatební šaty spodničku.


Sukně vašich šatů získá krásně na objemu a perfektně skryje i nedostatky. A váš outfit bude dokonalý.

Vybírejte ze široké nabídky na eshopu Modion. Jsou tedy určeny pod šaty. Klasická tylová spodnička by neměla koukat pod okrajem šatů ven, její zakončení k tomu není určené. Oproti tomu objemová spodnička má spodní okraj zakončen zdobením.


Je přímo určená k tomu, aby ozdobný okraj koukal zpod. Spodnice pod svatební a společenské šaty. Skladem máme klasické áčkové spodničky , spodnice se třemi kruhy, tylové spodnice a nebo spodnice pro extra botatý objem šatů.


Pokud si s volbou spodnice nevíte radi, obraďte se na nás a vhodný typ spodničky vám rádi poradíme. WAU efekt spoločenských šiat.

Noblesa, šarm, módny objem. Slúži na vytvarovanie šiat do požadovaného tvaru. Vyrobím na mieru k spoloče. Ich nevyhnutným doplnkom by mala byť spodnička.


Vďaka spodničke sú šaty oveľa bohatšie a vy vyzeráte ako princezná. Pod klasické šaty s áčkovou sukňou sa skvelo hodí širšia trojkruhová spodnička. Vhodná pod mierne rozšírené sukne šiat a šaty rozširujúce sa zvoľna od pása. Dostupné barvy jsou černá či béžová. Velikosti jsou dostupné S -2XL.


Oblečení je vyrobeno z hedvábí a spandexu. Spandex dobře drží tvar, oblečení z něj je pohodlné, dobře padne a je příjemné na těle. Záleží, jakého efektu chceš dosáhnout a zda se Ti nemotají pod nohy.


Bohatá spodnička vyrobená ze dvou vrstev ORGANZY podšité jemným SOFT TAFTEM, široký elastický pás zakončený do gumy. A-střih pro šaty s velmi úzkým pasem a nadýchanou sukní. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Vypasovaná dámska spodnička s francúzskymi švy. Výstřih modelu zdobí efektný plastická výšivka.

Model je ideálny pod sukňu alebo šaty. V naší šicí dílně vyrábíme spodnice na míru. Internetový prodej spodniček pod svatební šaty. Sťahujúce šaty , spodničky s najširším výberom za fantastické ceny. Akciový VÝPREDAJ až -. Sú Vám nohavičky a body pod šatami nepohodlné?


Zvoľte si sťahujúce šaty alebo sťahujúcu spodničku, ktorou docielite rovnaký efekt ako pri sťahujúcich nohavičkách alebo body. Více informací od 1Kč. Evropská verze se vyvinula z římské tuniky. Do obliby se dostala zejména ve středověku.


Dámy nosily spodničku pod šaty. Svého času byla spodnička jedinou částí oděvu, která se pravidelně prala. V západních zemích zůstala v oblibě až do 20.


Pohodlná spodnička pod šaty s posuvnými ramienkami. Oblieka sa na vlastnú podprsenku - nie je vystužená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky