středa 22. února 2017

Elektrická pánev

Elektrická pánev

Tyto víceúčelové elektrické pánve jsou pro svou malou velikost dobře přenosné, často se proto využívají na chalupách, chatách apod. Sporák, rúra a elektrická panvica v jednom! Môžete v nej variť, smažiť, dusiť, zapekať i piecť obľúbené pokrmy. A tým ušetríte veľa miesta, ktoré by zabrali iné spotrebiče.


Díky tomu můžete připravovat více pokrmů najednou. Nastavitelný termostat a studené rukojeti jsou praktickým detailem. Zdravé vaření bez přidaného tuku vám pak umožní víceúčelová elektrická pánev ETA s nepřilnavým povrchem a snadnou údržbou. Pokud vám záleží na tom, co jíte, ale nechcete trávit hodiny u plotny, jsou pro vás elektrické hrnce a pánve ETA ideálním řešením.


My jsme si domů koupili pánev z teleshopingu, mají e-shop - je to tahle elektrická pánev. Máme ji asi týdny, stála malinko přes tisícovku a vaří se v ní výborně - nic se mi zatím nepodařilo připálit (a to jsem na to expert :-)) a zeleninka s rybou byla ukázková. Zesílené dno pro rovnoměrný převod tepla zajišťuje kvalitní výsledek vaření bez připálení nebo částečného nedopečení pokrmu.


ETA na tuto univerzální pánev poskytuje roky prodlouženou záruku na topné těleso. Celonerezová konstrukce Sklopná nádoba s celoplošně vyhřívaným dnem o síle mm Materiál dna pánve poskytuje zvýšenou odolnost pánve při vysokých teplotách Manuální sklápění Napouštění vody Objem vany L Regulace teploty od 5. Přihlásit se k zasílání akčních nabídek. Nejdříve zadejte e-mailovou adresu.


Vyřídili jsme přes mil. Nerezová vana má objem 80l, dno sklopné pánve je ze speciální teplovodné oceli RAEX o tloušťce 12mm. Elektrická třífázová smažicí pánev s manuálním sklápěním.


Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Smažící pánve jsou gastronomická zařízení, která slouží ke smažení pokrmů. Ve smažících pánvích je možné připravovat i základy pro výrobu omáček , gulášů a vaření různých pokrmů.


Ve vzduchu se točí mnoho otázek – jak se pozná kvalitní litinová pánev , zda je nutné litinu vůbec mít atd. Věřte, že Skeppshult je nejlepší výrobce litinových pánví vůbec. Podívejte se na Jak vybrat pánev wok. Klasickálitinová nebo keramická pánev Wok je dnes v mnoha kuchyních. Tradiční produkty ETA - elektrická pánev bude váš věrný pomocník v kuchyni.


Elektrická pánev

Praktický pomocník pro vaření bez nutnosti plotýnky a sporáku. Díky plynule regulovatelnému termostatu nastavíte požadovanou teplotu. PE-025P s mísou vyrobeno z nerezové oceli, což zajišťuje udržování hygieny.


Pečící pánev je ideální i k. Zařízení je vybaveno termostatem, vysoký výkon a funkčnost je ideální pro kuchyně, ve které je připravováno velké množství jídel. Pánev vyrobená celá z nerezové oceli. Je ideální, pokud nemáte dostatek místa na vaření. Zde získáte při přípravě jídla optimální výsledek.


Nebezpeí Dbejte na to, aby šňůra nevisela přes Nepotápějte spotřebič do vody. Vybírejte si Pánve Tefal podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pánve na palačinky jsou výjimečné hlavně svým tvarem.


Jak má správná palačinková pánvička vypadat? Musí mít hlavně snížený okraj pro snadné obracení palačinky během smažení. Dále by měla být pánev vhodná na váš typ sporáku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky