čtvrtek 9. února 2017

Frolíkova káva praha

Nabízíme pražení kávy na zakázku - privátní značka. Frolíkova káva je vyhledávanou značkou a káva pro všechny znalce. Složení: Směs čtyř druhů 1 arabik ze tří kontinentů mimořádně vyvážené chuti s jemným nádechem hořké čokolády a karamelu s velmi jemnými tóny citrusu.


Kávu možno zakoupit výhradně u našich obchodních partnerů. Výběr z té nejkvalitnější Čerstvé Kávy. Kávu pražíme několikrát týdně v malém množství, čímž zajistíme, že ji dokážeme prodat během několika dnů - dostane se k Vám tak maximálně čerstvá, plná chuti a aroma.


Hledáte české pražírny s kvalitní kávou? Máme kompletní přehled! Ochutnejte a vybírejte zároveň ze širokého sortimentu kávového příslušenství. Hned na úvod je nutné podotknout, že každý další krok v přípravě kávy způsobuje její stárnutí.


Tím se myslí, že postupně ztrácí na intenzitě vůně i chuti. Porovnejte ceny a nabídky desítek obchodů a nakupte za nejlepší ceny! ONLINE prodejce kva litní čerstvé i značkové kávy za výhodné ceny. Již let kvalitní značky kávy z Borohrádku. Stránka pro příznivce výborné kávy od pana Frolíka.


Hezké prožití svátků vánočních, hodně štěstí, zdraví, lásky, rodinné pohody a příjemných chvil strávených s lahodným šálkem naší kávy Vám přeje celý náš tým. Upražená zelená káva , která pražením získává svoji charakteristickou chuť a vůni - to je zrnková káva. Prodáváme kávu světových značek, jako jsou Vergano, Lavazza, Bristot známých svou kvalitou kávových zrn.


Víte o skvělé pražírně ve vašem okolí, kterou jste na PražírnyKávy. Jsme specializovaní prodejci kávy. Poskytujeme poradenství ke kávovarům a správnému výběru kávy.


Káva je to, čemu rozumíme. Náš široký sortiment je tvořen především z italských pražíren kávy, které jsou velmi známé na celém kávovém trhu. Vánoční káva - jedná se o kávu, ketrá je speciálně připravována na Vánoce. Každý rok má tudiž jinou a neopakovatelnou chuť. Vybírají se ty nejlepší Arabiky z těch nejlepších sklizní v daném roce!


Od začátku však věděl, že to co dělá, chce dělat poctivě a na té nejvyšší úrovni. Kávu si oblíbil již v mládí a dokáže o ní poutavě vypravovat. V současné době má na trhu celkem šest druhů směsí, z nichž každá má své. Exkluzivita této směsi je dána poměrem Robusty s Arabikou, která činí ku Arabiky, což způsobuje velmi jenmou hořkost.


Suroviny pro tuto kávu pocházejí ze Střední Ameriky a Asie. Tuto kávu doporučujeme pro toho, kdo nemá rád kyselou a nebo naopak silně hořkou kávu. Nejlevnější e-shop Picnic.


Zboží za akční ceny, slevy. Ocení jí především znalci dobré kávy. V pěstitelských zemích jsou sklizně v různých obdobích , a proto se i nabídka a dostupnost našich káv během roku mění. Největší obchod s čerstvou kávou, mlýnky a příslušenstvím na její přípravu Doprava od Kč s doručením druhý den.


Prodejna v Praze na Vinohradech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky