středa 22. února 2017

Kontejnery na textil praha

Naše mise je jednoduchá: Nabízíme lidem pohodlnou a ekologicky přívětivou cestu, jak se zbavit oblečení, bot a doplňků, které již nechtějí nebo nepotřebují. Textilní odpad tak odkláníme ze skládek. Společně můžeme dát oblečení druhý život a učinit svět lepším a čistším místem pro náš život.


Seznam všech našich sběrných kontejnerů na textil v Praze. Nabízíme také rozvoz a dovoz stavebního materiálu a zemní a výkopové práce. Služby si můžete na těchto stránkách také objednat.

Jsme k dispozici jednotlivcům i firmám. Tyto kontejnery provozuje různých firem. Jednotlivé firmy odlišovaly dříve své kontejnery různými barvami (bílé, červené, oranžové apod.). Z důvodu estetiky jsou nyní všechny v jedné barvě (tmavě šedé), kterou pro tento typ městského mobiliáře doporučil Institut.


Umístění kontejnerů na použitý textil a obuv. Další textilní kontejnery , také uvedené na mapovém portálu, jsou spravovány firmami POTEX. Zjistěte kde je nebližší kontejner. Charitativní a ekologický projekt podporuje především Fond ohrožených dětí Klokánek.


Odevzdáním použitelných oděvů, obuvi, textilu a hraček do kontejnerů na textil se přímo podílíte na pomoci, jejíž výsledkem je kromě.

Do kontejnerů lze odložit nepotřebné šatstvo, svůj cíl najde také obuv v použitelném stavu – spárovaná či zabalená, oděvní doplňky, hračky, drobný bytový textil , lůžkoviny, případně zbytky látek či pletacích přízí (ne malé odstřižky). Sběrné kontejnery firmy Dimatex CS spol. Na základě odsouhlasené a podepsané smlouvy umisťujeme kontejnery v daných lokalitách. Ve sběrných dvorech hl. Spravovat kontejnery na textil není určitě žádná legrace.


Napadnou vás nějaké zajímavé příhody s kontejnery ? Lenka a Katka za POTEX: V kontejnerech se občas dají najít i velmi pikantní kousky. Vámi darované oblečení, prosím, odkládejte do kontejnerů zabalené nejlépe v igelitových taškách nebo pytlích. Takto zabalené oblečení nám nejenže usnadní vyprazdňování kontejneru, které je prováděno ručně, ale balením také předejte nežádoucímu poškození nebo znečištění během přepravy do skladů a třídíren. Některý použitý textil je možné dále využívat.


To však neznamená, že se bude běžně recyklovat stejně jako třeba papír nebo plasty. A věříte-li tomu, zapomeňte na to. A pokud textil recyklovat lze, tak jen ve velmi omezeném množství. Nicméně textil lze třídit, prodávat a opět nosit. Zábava a zážitky, přesně v tomto duchu se nesla sobota 23.


Přidejte se k nám a přijďte se starým elektrem do Žlutých lázní. Praha v červeném bude 23. Objednejte si kontejner nebo odvoz suti, odpadu.

Přistavíme, naplníte, odvezeme. Vše, za jednu cenu o víkendech i ve svátek. Pronájem kontejnerů na odpady v Praze a to včetně odvozu. Demolice, vyklízení a odvoz suti.


Kontejnery na použitý textil. V současné době jsou kontejnery umístěny na Praze a 7. Podrobnější informace o této společnosti a systému sběru textilu bylo před časem otištěno v Devítce (viz přiložený dokument). Praze denně od 6:do 22:do až hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky