pátek 24. února 2017

Parní hrnec tefal

Parní hrnec tefal

Originalersatzteile und günstige Vergleichsartikel genau passend für Ihr Gerät! Free Shipping Available. When Home Is The Space You Use For Work, Rest and Play. Browse Our Time at Home Heroes. Objevte s Tefalem široký sortiment parních hrnců na vaření chutných a zdravých pokrmů.


Připravte se na zcela nový gurmetský zážitek! Kdo to má rád mini, pro něj je tu MiniCompact. Mezi kvalitní hrnce parní patří například Phillips, Morphy Richards, Zelmer a Klarstein. Přečtěte si naše další nezávislé recenze věnované kvalitnímu kuchyňskému vybavení, které vám pomohou při výběru.


Nabídne kompaktní design a celou řadu pokročilých funkcí, díky kterým se vaše vaření posune na zcela novou úroveň. Najdete v něm 1zabudovaných receptů v češtině, pro rychlou a snadnou přípravu každodenních jídel, na kterých se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina. Tefal Convenient Plastic – to je kompaktní parní hrnec, který si oblíbí celá rodina.


Vaření s ním je jednoduché a především zdravé! Zbořte mýty o tom, že zdravé není dobré. Tento parní hrnec vás přesvědčí o opaku. Jídla v něm připravená budou nejen skvěle vypadat, ale především chutnat! Jednoduchý princip – vynikající výsledek.


Když přístroj uvedete do chodu, jídlo se udělá v páře, tím pádem má skoro všechny své vitamíny, minerály a stopové prvky. Parní hrnec se skládá z několika varných nádob na sobě. Proto, aby se parní hrnec v domácnosti co nejvíc používal, není ani tak důležité mít konkrétní recepty, ale pochopit princip a výhody vaření v něm. Pak není parní hrnec zbytečnou investicí.


Parní hrnec tefal

Každý může přidat vlastní recept. Již tři roky po sobě se tento parní hrnec stal produktem roku, což svědčí o jeho oblíbenosti mezi uživateli. Velkou výhodou je, že lze velmi kompaktně složit do malých rozměrů, takže se vejde téměř do každé kuchyně. Společnost Tefal vám přináší kvalitní parní hrnec pro zdravé vaření pro vaši rodinu.


Chromovaný podstavec, 60minutový časovač a digitální display dodávají hrnci exkluzivní nádech. Najdete u něj také automatickou funkci Keep warm, která udržuje potraviny stále teplé, nebo nastavení pro mražené potraviny. Seznamte se s parním hrncem Vitacuisine Compact, který dokáže napěchovat vaše pokrmy spoustou vitamínů! Díky jednotlivým košům můžete uvařit 3chodové menu najednou. Už si nemusíte vybírat mezi předkrmem, hlavním chodem či dezertem - uvařte je všechny najednou!


Funkce Keep warm dokáže udržet uvařené potraviny teplé ještě dalších 60minut. Speciální úprava parních košů pro možnost přípravy směsí a omáček. Velmi kompaktní design. Výsledek bude mít báječnou chuť.


Díky malým rozměrům ho jednoduše uložíte. Takto uvařené potraviny jsou. Využívám ho pro vaření docela často, spokojeny jsou i návštěvy. S recepty nemám problém, chce to trochu improvizace a na internetu je spousta inspirací i. Já se tedy musím pochlubit, dostala jsem od svého miláčka parní hrnec TEFAL VitaCuisine a opravdu si ho nemůžu vynachválit :) Ani ten, komu v tom zrovna připravuji něco dobrého a hlavně zdravého.


Vyberte si ze stovek receptů na Multifunkční hrnec tefal v které se vám budou snadno a rychle vařit. Nakupujte Parni hrnec z vybraných e-shopů. Najít nabídky na Parni hrnec nikdy nebylo jednodušší. Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu Parni hrnec , Chci.


Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Příprava jídel na páře je zdravá a levná. A navíc velmi praktická a rychlá. Tolik výhod hned na začátku!


Proto byste neměli váhat a pokud ještě nemáte, pořídit si parní hrnec i vy. Jde o hrnec který vám poskytne kvalitní přípravu zdravých jídel. Hrnec vám nabídne na výběr programů.


Zobrazit více o kategorii. Nejprodávanější produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky