úterý 21. února 2017

Bombičky co2 do pistole

Pro pistole a revolvery poháněné plynem CO2. Pistole COVzduchové pistole na CObombičky se těší největší oblibě a jejich sortiment se neustále rozšiřuje. Vzduchové pistole s drážkovanou hlavní na olověné diabolky jsou vhodné pro přesnou rekreační střelbu na terč, pistole s hladkou hlavní na ocelové broky zase pro zábavnou destrukční střelbu.


LOV pistole na sifonové nebo cobombičky Ráže : mm Střelivo : olověné diabolo Typ mechanismu : COplyn Pažba : plast Délka hlavně : 2mm Celková d. Některé z nich mají jako příměs silikonový olej, který slouží k promazání zbraní a zabraňuje jejich vysychání v důsledku používání COplynu.

Price is little higher, but I think, that is it ok. This air pistol is really great for shooting. Jedinečný požitek ze střelby, víceranná akční i terčová střelba. Firma Umarex nabízí velice věrné kopie ostrých zbraní značek Beretta, Walther, Colt, SmithWesson, Magnum Research, Hammerli. COolejová 12g bombička je určena do vzduchových pistolí, vzduchových pušek a také do airsoftových pistolí.


Farebné spracovanie FDE - Military Desert. Colt Mmá samostatný zásobník so strelivom a bombičkou cov čiernej farbe. Pištoľ padne priamo do ruky využíva dvojaký istenie, klasickú páčku nad rukoväťou pred kohútom fung.

Kromě CObombiček do vzduchovek nabízíme také redukci na menší bombičky 12g. Nejprodávanější produkty. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vzduchové pistole (zobrazeno z 2produktů) V naší nabídce vzduchových pistolí naleznete klasicky lámané vzduchovky, pumpovačky, které pracují na principu stlačeného vzduchu, nebo COpistole , které pracují na podobném principu jako PCP pistole , rozdílné je pouze hnací médium, v tomto případě jím je plyn CO, který se nachází v bombičkách. Prodám náplň (čisté co) do tlakové lahve - bombičky pro Paintball.


Mohu také dodat plnící adaptér pro plnění paintballových bombiček a plnou tlakovou lahev s čistým cok plnění bombiček. Malé bombičky pro sifonové lahve, větší pro střelce, ještě větší do domácích výčepů piva. CObombičky do pistole Ostrava CObombičky do zbraní Bohumín Zaujal Vás náš e-shop a chtěli by jste podobný, pak zavolejte na tel. Náhradní 16g CObombičky do bójek RESTUBE.


Bombičky sifonové CO, Bombička. Pro přepravu v letadle se řiďte pravidly IATA. Je krásný, chytrý, snadný na obsluhu a šetří vaše peníze.


Dva kusy zelených bezpečnostních pojistek k bójkám RESTUBE. Takže vyměňovat nejdou,a to poštovný atd. Jak je vidět tak tak uplně ne,protože naposled sem je kupoval jinde a tam byly za 15kč(v kamenym obchodě).


Univerzální bombičky LIMO BAR opětovně naplňujeme na moderní plnící lince za nejpřísnějších bezpečnostních opatření na území České republiky.

Počet výstřelů zaručí model vzduchovky. Obsah : 12g COPři pokojové teplotě a odpovídajících krátkých přestávkách mezi jednotlivými střelami je možno vystřelit s jednou bombičkou cca nábojů. Pokud se zbran nepoužívá. Větší výkyvy teploty a příliš rychlá střelba negativně ovlivňují výkon střelby a životnost bombičky.


Princip systému CO: bombička se. Konkrétně se jedná o modely HybridRocket, CO-Bra a AirBooster CO2. Jednoranová vzduchovka LOV je určena pro zábavnou a sportovní střelbu.


Hnacím plynem je kysličník uhličitý CO, který je naplněn v sifonových bombičkách. Due to COVID-we will be temporarily ceasing business.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky