středa 8. února 2017

Odstranění vodního kamene z wc

Mohli bychom vám nabídnout desítky prostředků, které se na trhu nacházejí. My vám však chceme přinést prostředky, které lidem zaručeně při odstraňování vodního kamene ve WC zabírají. Prvním z prostředků, které pomáhají i při prevenci, je Bref Tornádo, které odstraňuje vodní kámen a usazeniny. To je další spolehlivý pomocník v boji s vodním kamenem.


Odstranění vodního kamene z wc

Večer, těsně před tím než půjdete spát z WC mísy vyšťouchejte štětkou veškerou vodu, která v míse zůstává. Do čištění záchodu a záchodové mísy se nikomu moc nechce. Tvrdá voda v míse způsobuje nepěkné usazeniny vodního kamene , který je třeba odstranit.


Je celá řada způsobů, jak porcelánovou mísu usazenin zbavit. Odstranění vodního kamene z podomítkového WC zvládnete i sami. Odstraňuje skvrny a brání hromadění vodního kamene v toaletě. Duck tekutý čistič s vůní máty vyčistí mísu, odstraní vodní kámen a nečistoty.


Jistě, na odstraňování vodního kamene se prodává nespočet chemických. Pro odstranění velké vrstvy vodního kamene aplikujte prostředek, nechte působit a odrhněte houbičkou s drsným povrchem. Vyjímečně lze použít silnější prostředek pro jednorázové zbavení vodního kamene (např. Larrin na rez a vodní kámen).


Jak odstranit vodní kámen z vany, umyvadla? Jednou možností odstranění vodního kamene je drhnutí kartáčem. Další možností jsou tablety na zubní protézu, kterou vhodíte do záchodové mísy a necháte působit přes noc. Postačí vám ty nejlevnější.


Odstranění vodního kamene z wc

Toto čištění opakujte 1x týdně. Ocet anebo citronová šťáva představují ty nejlevnější dostupné prostředky, s nimiž se můžete vodního kamene. Octový odvápňovač je ideální pro cílené odstranění vodního kamene z povrchů v kuchyni, rychlovarných konvic, vodovodních baterií a hrnců. Máme v míse velice silnou vrstvu vodního kamene.


Mám v plánu vybrat vodu a něco na to nalít,ale nemám s těmito výrobky na vodní kámen zkušenost,pouze varnou konvici čistím kyselinou citronovou,protož. Pulirapidem lze od vodního kamene čistit i napařovací žehličky, je to velice snadné. Stačí na houbičku či hadr nanést trochu kapaliny a pečlivě čistit.


Odstranění vodního kamene z wc

Tyto látky způsobí narušení struktury minerálů a postupné odstranění , fungují podobně jako komerčně dostupné odstraňovače vodního kamene. Při hledání na internetu najdete spoustu návodů na to, jak vyčistit WC. Jsou vysoce koncentrované a účinné.


Ocet můžete nalít nejen do dávkovače na prášek, ale i přímo do bubnu – kyselinu nasypat. Octa může být klidně půl litru, kyseliny podle tvrdosti vody asi dvě velké polévkové lžíce. Pak pusťte některý z delších programů – třeba na praní. Odstraňovač vodního kamene – kyselina citronová. Je potřeba postupovat podle návodu, aby baterie u umyvadel a van či sprch byly stále lesklé a neponičené nesprávným postupem.


Odstranění vodního kamene z wc

Na čistění a údržbu myčky, pračky, varné konvice, kávovaru nebo toalety od vodního kamene. Oproti octu nezanechává žádný pach a je šetrnější k plastovým a gumovým částem spotřebičů. Pravidelná údržba spotřebičů přispívá k jejich úspornějšímu provozu.


Nevíte prosím někdo, jestli přípravky na odstranění vodního kamene z WC (např. kyselina chlorovodíková, kyselina fosforečná, domestos či jiné) nemají nějaký negativní vliv na plastové odpadní trubky?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky