pondělí 13. února 2017

Starožitná hrací skříňka

Na svou dobu téměř mechanický zázrak, který Vám přehraje písní, upravených dobovými specialisty pro tento druh nástroje. Velmi precizní dílko od švýcarskéh. Dobrý den, chtěla bych zjistit jestli tato šperkovnice má nějakou hodnotu. Ale zajímá mě historická aj finanční. Antik bazar Ostatní starožitné hraci skrinka – Praha.


Jukebox , Minijukebox, Hrací skřínka , Seeburg 147.

Starožitná hrací modlitební skříňka. Dále tuto starou plechovou hrací skříňku ,mlýnek který při točení kličky vydává tóny. Mám plechovek od čajů nejsou starožitné , ale z této doby. Skřínka hraje melodií , hraje hlasitě a čistě. Ukazuje číslo skladby kterou právě hraje a je kompletně naladěná.


Rozměry jsou 36x18x12cm. Celkově je skřínka plně funkční a ve velmi dobrém stavu. STAROŽITNÁ HRACÍ SKŘÍŇKA - přelom z 19.


Prodám velice krásnou starožitnou leštěnou hrací skříňku o rozměrech 43x18x12cm.

Vše je původní a plně funkční. Strojek je po celkové údržbě a seřízení hodinářem. Krabička je také originální. Chcete vědět jak toto dílko pracuje? Nabídka už bohužel sko.


Hrací skříňka #127926;Hra o Trůny⚔️ Harry Potter│Aliexpress česky│Unboxing TEST. Máte rádi minimalistické dárky, smysl pro detail a předměty, které zahřejí na srdci ? Po natažení mechanismu na spodní straně piana se spustí melodie a když položíte. Otáčením kličky skříňka mile hraje a baletka.


Jde o zajímavý dárek, který vždy potěší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nedílnou součástí malých dívek pro všechny jejich poklady je tato krásná hrací skříňka s tančící baletkou. Charakteristika:roztomilé barvy a třpytivé prvky na víčku,b. Půvabná hrací skříňka ve tvaru kouzelného zámku s motivem princezny.


Skříňka slouží současně jako šperkovnice nebo skrýš na poklady. Po otevření víčka se z krabičky line příjemná melodie a princezna se začne točit. Provozovatel webu, NOL Shops, s. Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací.

Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Dřevěná hrací skříňka s původní etiketou, ocelový hřeben s dvaceti tóny, klika schází. Udělejte dvojitou radost. Radost dětem, které každý rok darujeme ze zisku. Nová hrací skříňka ve tvaru lišky a kočičky.


Super dárek pro děti i dospělé s fantazií. Perfektní stav, nové zboží, ještě originálně zabalené. Ukázku melodie v mpzašlu mailem. Nyní cena pouhých 10-Kč za kus. Kvůli rozměrům musí být odesláno jako balík s poštovným 10.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zdobené hospodské pípy z přelomu století se téměř žádné nedochovaly, v muzeích nejsou a sběratelé se nechlubí, spíše hledají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky