pondělí 6. února 2017

Energetické třídy myček

Přečtěte si v našem slovníku pojmů, co znamená energetická třída myček. Energetická třída označuje zařazení do skupiny podle energetické náročnosti provozu spotřebiče. Vestavná myčka od značky Beko pojme až sad nádobí, patří do nejlepší energetické třídy a nejlepší třídy mytí a sušení.


Roční spotřeba Pokud chcete mít přesnější představu o tom, kolik vás ročně bude provoz pračky stát, stačí zaměřit se na její spotřebu. Nabízí opravdový komfort při obsluze a veškeré vlastnosti, které byste si mohli přát: pohodlné variabilní koše, tichý cho šetrnost k nádobí, nízkou spotřebu vody i energie, přehledný display a mnohé. Najdou se i výjimky, které spadají do.


To, co připlatíte na ceně, se vám totiž vrátí na úspornosti. V testu Automatika v tomto směru zvítězila se spotřebou l. Má smysl se na energetické třídy zaměřovat nebo není v úsporách tak veliký rozdíl? V ČR ho upravuje vyhláška č. Sb, která výrobcům nařizuje předepsané druhy spotřebičů opatřit štítkem a prodejcům pak vystavit tyto štítky na viditelném místě. Každá myčka nádobí má uvedenou spotřebu energie na energetickém štítku. Na něm také naleznete informace o energetické třídě.


Od předchozí cenové kategorie se základní charakteristika volně stojících myček neliší. Jde tedy o vysoce úsporné myčky, přičemž vstupní náklady se vám časem vrací. Stejně tak účinnost mytí a sušení má výborné hodnocení A. Uživatelé zmiňují také velmi tichý provoz, se kterým se řadí mezi nejtišší myčky na trhu. Energetické třídy jsou definovány směrnicemi EU a jednotlivé členské země je pak zabudovávají do svých legislativ. Přehled o zařazení spotřebiče do energetické třídy nalezneme na energetickém štítku, kterým musí být každý spotřebič označen.


Pomocí tohoto údaje lze vypočítat, kolik za rok ušetříme zakoupením. Naše stránky přizpůsobujeme podle toho, o které služby jste projevili zájem, a také sledujeme využití našich stránek. K těmto účelům používáme cookies a obdobné technologie, včetně cookies třetích stran. Znamená to velkou úsporu energií a malou spotřebu elektrické energie. Výrobce Whirlpool se snaží v segmentu myček zaujmout modelem WBC 3CX, který zaujme příznivou cenou a také nízkou spotřebou.


Viditelný ovládací panel je také vítaným prvkem. Myčky vyšší třídy mají menší prostor mezi trny, takže můžete vložit více nádobí. Také mají tendenci mít více trysek, které vniknou do těchto menších prostorů. Pokud máte větší nádobí, myčky vyšší třídy obvykle kompenzují menší prostory sklopnými trny, abyste mohli uložit vaše hrnce a pánve. Jako první prošli změnou energetické štítky praček, chladniček a myček.


Nyní se pozornost přesunula na oblast světelných zdrojů. Na základě přijatého nařízení EU č. Pojme až sad nádobí, takže se hodí i pro početnější rodiny. Spotřebitelé by tedy měli při výběru praček a myček věnovat zvláštní pozornost jednotlivým plus na energetickém štítku. Myčky nádobí Whirlpool ušetří mnohem více vody, energie a peněz než jiné myčky! Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Energetické třídy myček

Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky