úterý 25. dubna 2017

Bazos mycka

Uctenka je ale je zdeformovana. Vybírejte z 5inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Ostatní - Mycka na bazar. Elektro - Mycka siemens bazar. Dům a zahrada - Mycka na bazar. Stroje - Mycka prubezna bazar. Reality - Mycka vhodne inzerce. Nábytok - Mycka na bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyberajte z inzerátov. Predám čisto novu, nepoužitu mycku na pohare v originálnom pôvodnom kompletnom baleni, aj s napajacou hadicou.


Značka spacematic plus. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Děti - Mycka aut bazar. Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu s garáží v obci Všelibice. Dům je zděný v kombinaci s kamenem,zánovní dřevěná okna.


Střešní krytina pálená-glazurovaná,zánovní komín Heluz(dokumentace). Je to mourek, chlupatá, nemá žádný obojek a slyší na jméno MAX. Tímto bych Vás chtěla moc poprosit zda byste se mohli kouknout do garáží nebo sklepů či kůlen, kam mohla zaběhnout a třeba jste ji nechtěně zavřeli. Dom a záhrada - Mycka riadu bazár. Auto - Automaticka mycka bazar.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Prodam detskou plastovou kuchynku, pouzivana,ale stale v peknem stavu. Oboustranna, z jedne strany mycka ,z druhe trouba. Bez prislusenstvi 299kc, s prislusenstvim 550kc.


Predám zachovalý drez so sifónom ku ktorému sa dá pripojiť napríklad aj myčka. Rozmer vaničky 37x33cm a hlbka 15cm. Prodám svého dlouholetého hýčkaného parťáka, je původem ze Slovenska, dostalo se mu opravdu výborné péče po celou dobu, výměna oleje, filtrů atd. Hlučnost myčky je, stejně jako spotřeba energie, uvedená na energetickém štítku myčky.


Vzhledem k tomu, že kuchyně bývají často spojené s obývacím pokojem, neměla by hlučnost optimálně přesáhnout dB (decibel).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky