středa 26. dubna 2017

Velikost krbové mřížky

Většina výrobců udává rozměry vhodných krbových mřížek v technickém listu topidla. Jak vypočítám velikost krbové mřížky pro obestavbu? Nemusí to být ale pravidlem, proto je dobré znát, jak si velikost mřížky můžete vypočítat sami. Jsou chytrým řešením pro ukončení vzduchových cest především proto, aby vám zeď nehyzdila nevzhledná díra. Mřížky zajišťují bezproblémovou cirkulaci v. Lakované jsou práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči vysokým teplotám.


I po několikaletém provozu zachovává svůj. Větrací mřížky jsou vhodné především pro ukončení větracích šachet a ventilačních vzduchovodů. K větracím mřížkám máme skladem množství příslušenství. Pokud jsou otvory zakryté ventilačními mřížkami, musíme navíc počítat se ztrátou velikosti plochy otvorů způsobenou síťkou mřížky. Obvykle je tímto čistá plocha otvoru mřížky zmenšená až o. V tomto seriálu se věnujeme zejména krbu teplovzdušnému, tedy krbu, který předává své teplo převážně prouděním (konvekcí) – a to vzduchu proudícímu skrz jeho krbovou komoru.


Proto si ukážeme, jak správně určit velikost těchto otvorů a kam je na krbové komoře. Tohoto proudění se dosahuje pomocí vstupních a výstupních konvekčních otvorů krbové komory. Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací. Jejich montáž je velmi jednoduchá. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok.


Ujasněte si, jaký druh, materiál, velikost a tvar krbové vložky Vám bude nejvíce vyhovovat. S výběrem Vám rádi poradíme, neváhejte se nás v průběhu rozhodování ptát na vše, co Vás zajímá. Výdechové mřížky jsou důležitou součástí každého krbu. Správná velikost mřížek je obvykle uvedena v návodě ke krbové vložce.


Pokud uvedena není, kontaktujte nás a my Vám vhodnou velikost doporučíme. Jednou z hlavních částí krbu je krbová mřížka. Těch existuje celá hromada. V našem e-shopu nabízíme také různé typy krbových mřížek a to sice: standardní, antickou měď, bíle, zlaté a mnoho dalších. Celou nabídku hromady produktů naleznete v našem internetovém obchodě na webových stránkách Levnekrby.


Nakonec si také řekneme o předepsaném minimálním volném prostoru (pro proudění) kolem pláště krbové vložky. Díky široké paletě nabízených barev a provedení krbových mřížek určitě najdete přesně tu, kterou hledáte. Samozřejmostí je u krbových mřížek vysoká tepelná odolnost materiálu, aby nedošlo k. Zde naleznete různé druhy krbových vložek - od teplovzdušných vložek po vložky plynové, které si ještě specializovaně můžete vybrat podle průměru, výkonu nebo materiálu.


Určitě si u nás vyberete to své! K dostání jsou ve více barevných provedeních, s žaluzií anebo bez žaluzie. Toto teplo potom postupně uvolňuje do prostoru postupně a dlouhodobě, takže i po vyhasnutí ohně budete mít v interiéru ještě dlouho příjemně teplo. Neváhejte a vyberte si krbovou obestavbu podle vašeho vkusu, při výběru také nezapomínejte na velikost krbové vložky a vašeho interiéru.


Optimální je, pokud můžete veškerý materiál pro stavbu krbu včetně samotné krbové vložky umístit rovnou do domu. Hlavně u krbové vložky je dobré se na tom s dopravcem domluvit, protože krbová vložka je velmi těžká (v našem případě 1kg) a dopravce obvykle má sklopné čelo na svém automobilu a nějaký paletový vozík, na kterém vám to může snadno přemístit. Velikost 85x40cm, tři polohy Roštování, dva CrNi ploché rošty ke každému po CrNi vidlic na ražniči. Výroba a osazení krbových mřížek. Kouřovody krbové nářadí Moderní krbové nářa.


Biokrby nejsou jen originální dekorací, poskytnou vám i příjemné teplo. Krbové litinové dvířka. Výkon jednotlivých biokrbů je dán typem a počtem hořáků, je uveden u každého produktu.


Krby na biolíh jsou oproti klasickým krbům levnější na provoz i pořízení. Pro ty, co milují praskání dřeva a sálavé teplo, máme v naší nabídce také velký výběr krbových kamen a krbových vložek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky