čtvrtek 6. dubna 2017

Daruji sporak

Great Selection of Outdoor Clothing and Sleeping bags by Rab. Be Ready for your Next Adventure with Outdoor Equipment from Alpinetrek. Find quality brands here!


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Dobrý den, daruji za odvoz elektrický Sporák, od doby, co jsem ho dostala od tátovy přítelkyně, tu jen stojí. Nemohu ho vyzkoušet, protože na chatě nemám uzpůsobenou elektřinu k tomu. Za odvoz daruji sporák na 3volt.


Trouba nejde, ploténky funkční. Dům a zahrada - Sporak daruji bazar. Vrch propan, trouba elektrická horkovzdušná. Zbyl po rekonstrukci kuchyně. Sice potřebuje vyčistit, ale do poslední chvíle funkční.


Plně funkční, jednou za čas je potřeba odmrazit. Dosud jsme v pohodě využívali s partnerkou, ale pořídili jsme si novou. Předání Praha - Lužiny.


Plynová varná deska zóny, elektrická multifunkční trouba funkcí trouby vč. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Potřebujete se zbavit starých věcí? Vážení zákazníci, od 16.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Daruji nábytek za odvoz zdarma. Hledáte nábytek zdarma za odvoz?


Elektro - Daruji plynovy bazar. Vybírejte z inzerátů. Kategória Sporáky - bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 9inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Tři ložnice centrálně kuchyň ( lednice,sporák plynový s garilem ,karma na ohřev vody) obývák s rozkládací sedačku, v kuchyni a obýváku zvýšený strop, plynový krbe, záchod zvlášť od koupelny se sprchou. Prodám sezónní mobilheim 12x m. Free Shipping Available. Check Out Sk:in on eBay.


Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky