pondělí 17. dubna 2017

Dřevěné chlebníky

Dřevěné chlebníky , Dřevobox. Chlebník by neměl chybět v žádné kuchyni. Nejen, že skvěle zapadne do interiéru každé kuchyně, ale navíc uchová Vaše pečivo dlouho čerstvé.


Dřevěné chlebníky

Proč vytahovat gumové pečivo z plastového pytlíku, když si můžete sáhnout pro čerstvé do chlebníku? Uskladnění v dřevěné chlebovce doporučují i sami pekaři. Pečivo tam totiž má tak akorát vzduchu.


Díky tomu zůstane v dobré kvalitě o dost déle než jen pár hodin. Zvlášť když ho do chlebníku položíte v čisté. Na přání vám totiž dřevěné chlebníky z naší nabídky namoříme - do odstínu olše, ořechu, dubu či mu necháme přirozenou barvu borovice, z níž jsou naše produkty vyrobeny. K udržení pořádku vám poslouží i prkénka z naší nabídky, na nichž (nejen) pečivo budete moci pohodlně nakrájet. Nerezové chlebníky v lesklé nebo matné úpravě skvěle doplňují i moderní spotřebiče nebo kuchyňské náčiní.


Další alternativou jsou chlebníky z plastu nebo dřevěné chlebníky , které se hodí do tradičněji zařízených kuchyň. Spíše než pro skladování, ale servírování pečiva a chleba se hodí ošatky na pečivo. Vyměňte sáčky za dřevěný chlebník a mějte tak pečivo déle čerstvé a kuchyň doplněnou o krásný dřevěný doplněk.


Nabízíme jak nerezové chlebníky do moderních kuchyní, tak i klasické dřevěné chlebníky či retro smaltované. Hledat text Cena Levné do 4Kč. Kvalitní dřevěné misky, bedýnky, chlebníky k ukládání a skladování potravin.


Nejčastěji natrefíte na dřevěné chlebníky , které jsou klasikou. Jejich víko je obvykle výklopné. Někomu však do kuchyně nemusí dřevěný koncept chlebovky pasovat. Zároveň dřevěný chlebník nedovolí, aby pečivo zvlhlo. Přijdete si na své, i pokud máte rádi klasiku: v nabídce electronic-star na vás čekají i dřevěné chlebníky.


Tento materiál je velmi pevný a zaručuje vysokou stabilitu i dlouhou životnost. Dřevo je obecně velmi žádaný materiál, který se hodí téměř do každé. Vybírejte z 1produktů v kategorii chlebníky a ošatky. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.


Uchovejte si pečivo dlouho čerstvé a chutné. S užitečným pomocníkem do domácnosti jako je chlebník vám to půjde snadno. Vybrali jsme pro Vás jak klasické dřevěné chlebníky z bukového dřeva, tak chlebovky s mřížkou i nerezové chlebovky. Vyberte si z nabídky chlebníků od výrobců Tescoma, Kolimax a dalších. V dřevěném chlebníku se vám podaří uchovat chleba a pečivo dlouho čerstvé.


Naše chlebovky jsou prostorné a vyrobeny z kvalitního bukového dřeva. Máte možnost výběru z několika odstínů, aby krásně ladil s vaší kuchyní, kde bude velice praktickým doplňkem. Ten se může hodit v kanceláři, v koupelně nebo třeba v kuchyni na nádobí a potraviny.


Naše dřevěné bedýnky jsou kvůli tomu dvakrát broušené a zdravotně nezávadné. Vybírat můžete buď přírodní, nebo ručně opálené, případně gravírované. Stačí, když při objednávce zadáte, co chcete do dřeva vypálit a my to.


Ať už preferujete tmavé nebo světlé pečivo, vždy se hodí mít v kuchyni prostor, kam pečivo uložit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky