čtvrtek 13. dubna 2017

Žehlička na vlasy s keratinem

Dosahuje také velmi vysokých teplot a nejúčinnější je na nepoddajné vlasy. Díky ochranným olejům dodá vlasům lesk a posílí jejich strukturu. Bílá ikona tepelné ochrany na povrchu žehličky bude svítit, pokud je vlhkost aktivně měřena, takže si můžete ověřit, že žehlička vaše vlasy během stylingu chrání.


Žehlička na vlasy s keratinem

Porovnávali jsme jak klasické žehličky na vlasy , tak i ty cestovní. Keratin Protective jsou napuštěné keratinem. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat žehličku na vlasy.


Erboristica Sérum na vlasy s keratinem 1ml. Výživa se během stylingu uvolňuje do vlasů a poskytuje jim tím dokonalou ochranu pro hladké a lesklé vlasy. S dnešními vychytávkami zvládnou vlasy již nejen narovnat, ale klidně vytvoří i roztomilé lokny nebo vlasy nakrepuje. Záleží na vašich preferencích a na příležitosti, kam se zrovna chystáte vyrazit. Na umyté a ručníkem vysušené vlasy , které byly barvené, ošetřené keratinem nebo výživnou kúrou, naneste vybraný typ pečujícího přípravku.


Vlasy důkladně pročešte, rozdělte na části a každý pramen přežehlete 3–5× ultrazvukovou žehličkou. K žehličce navíc obdržíte i žáruvzdorné pouzdro. Philips Kerashine Care má keramické destičky napuštěné keratinem pro bezchybně hladký styl vlasů.


Ionizační technologie redukuje vytváření statické energie, upravuje účes a uhlazuje vlasové kutikuly, čímž umocňuje záři a lesk vlasů. Tato úžasná žehlička na vlasy kombinuje povrch ploch ze zdokonalené keramiky s funkcí senzoru tepelné ochrany, který sleduje úroveň vlhkosti ve vlasech a podle toho upravuje teplotu. Tento šikovný pomocník při stylingu má jednu úžasnou výhodu, kterou je technologie zabudovaná v keramické ploše. Přípravky s keratinem pro zářivě zdravé vlasy. Zbavíte vlasy nečistot a zároveň je posílíte.


Regenerační keratinová maska na vlasy zpevňuje, posiluje a obnovuje lesk. Tento druh žehličky vyzařuje ionty, které uzavírají povrch vlasů a zlepšují jejich kondici. Hodí se především pro nepoddajné a krepaté vlasy. Ideen Welt s napařovací funkcí - černá.


Zboží spadá do kategorie B - PŘEDVÁDĚCÍ Z VÝSTAV A VELETRHŮ. Produkty z předváděcích akcí, výstav. Může nést drobné oděrky a stopy použití. V originálním poškozeném obalu. LCD displej s nastavením teplot 1- 230°C, rychlé zahřátí za sekun automatické vypnutí.


Arganový olej obsažený v keramických deskách spolu s keratinem při vytváření účesu zároveň pečuje o va. PHILIPS Žehlička na vlasy. Elektro pro kadeřníky - Žehličky od Svět kadeřnictví. Profesionálních žehliček na vlasy je mnoho, proto pro Vás vybíráme jen ty nejlepší. U nás najdete žehličky od různých výrobců, které se liší rozměry žehlících ploch,.


Retail, kterou vyrábí firma Rowenta, má keramické destičky. Samozřejmostí je možnost nastavení teploty, a to v pěti stupních od 1°C do 2°C. Díky přítomnosti parní funkce ale nemusíte žehlit vlasy s tak vysokou teplotou, jako u běžných žehliček. Umožňuje elektronické nastavenie teploty v piatich úrovniach od 1do 2°C.


Súčasťou žehličky je aj nádobka na vodu s objemom ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky