pondělí 24. dubna 2017

Věšáky na oblečení

Na výběr máte ze 1druhů! Bude to němý sluha nebo stojan na oblečení ve stylu krejčovské panny? Může být i pojízdný nebo teleskopický. Oceníte je zejména v zimním období na odložení bundy či deštníku.


V naší nabídce najdete kvalitní nerezové věšáky na oblečení či dřevěné věšáky. Moderní nastavitelný věšák se hodí zejména do menších prostorů.

Vytvořte si účet a získejte slevu až 1Kč na první nákup. To jsou stojany na oblečení ! Vážení zákazníci, v souvislosti s COVID-náš e-shop funguje bez omezení, avšak objednávky nelze platit dopravci dobírkou. Kovové věšáky jsou pro zvýšení stability vybeny kovovými nebo mramorovými podstavci.


Další volbou jsou kovové řadové věšáky pro umístění většího počtu šatů. Vystavte své kabáty a bundy jak se patří a dejte jim vlastní místo - na věšáku. Nebojte se výrazného designu, který oživí každou předsíň nebo vsaďte na klasiku a nechte věšák dokonale splynout s interiérem. Nástěnné háčky a věšáky do interiéru.


Cenový srovnávač věšáků z mnoha e-shopů.

Nabízíme nejen klasické stojací věšáky , ale také závěsné věšáky , mobilní stojany na oblečení , oblíbené němé sluhy, paravany či CD stojany. Ještě jste si nevybrali? Své oblečení a doplňky jednoduše zkrotíte pomocí našich věšáků a šatních stojanů. Díky nim si oblečení snadno utřídíte a uvolníte si doma spoustu místa. Vybírejte podle barev, umístění a stylu na FAVI.


Nejčastěji bývají na chodbě dřevěné nebo kovové. Ideální bude předsíňový panel. Většina naší nabídky se skládá z pojízdných stojanů na šaty, které lehce přesunete, kam vy potřebujete. Tyto věšáky na ramínka se nejvíce hodí do šaten nebo do ne zcela zařízených ložnic.


Látková skříň Látkové skříně jsou dalším skvělým pomocníkem pro uspořádání vašeho oblečení. Kvalitní kovové věšáky na zeď jsou praktickým pomocníkem tam, kde se nevlezou stojanové věšáky. V provedené masivní, moderní, ale i rustikální pro stylové chalupy, chaty. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Vyberte si věšáky pro dospělé i pro děti, které vynikají veselým a barevným provedením. Můžete je zavěsit na stěnu nebo postavit do prostoru, kde fungují jako takzvaný němý sluha. V ložnici jde o šikovný doplněk k šatní skříni, pověsíte si na něj třeba župany. Jinou variantu představuje němý sluha, na kterém zůstanou saka a košile bez jediné známky pomačkání.


Klasický dřevěný věšák nebo. U nás najdete stabilní věšáky na oblečení , které jsou zároveň designové kousky.

Věšáky mají různou podobu. Výrobky vybrané týmem stylistů rychlé doručení 1dní na vrácení zboží. Designové akční věšáky ! Na zeď s výklopnými háčky nebo stojací do předsíně. Kovový či dřevěný doplněk do vaší chodby.


Sháníte věšák do předsíně nebo naopak nějaký designový věšák na oblečení například do ložnice? KARE nabízí jedinečnou nabídku stylových věšáků, které dodají místnosti atmosféru a zároveň splní svůj funkční účel. Stojan na oblečení jako šikovný pomocník pro každý den. Oblíbené džíny, které si chci zítra zase vzít na sebe, a k tomu kožená bunda, která se prostě hodí kdykoli, nebo trendy kabelka – na stojan na oblečení patří vše, co chcete mít po ruce a je zbytečné to dávat do šatní skříně.


Háčky na oblečení jsou k tomu něco jako patentované řešení, protože šetří místo a snadno se montují. V domácnostech s málo členy, nebo když je potřeba ještě další úložný prostor ke skříni do předsíně , jsou háčky na šaty správná volba. Většinu času se sice tváří nenápadně, ovšem když na to přijde, jsou věšáky hrdinové každé předsíně či šatny. Nezaberou totiž moc místa a přitom na ně můžete naložit poměrně dost oblečení.


Vyberte si z klasických stojacích věšáků na bundy a kabáty, nebo nástěnných háčků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky