čtvrtek 13. dubna 2017

Plynový vařič camping

Campingaz je inovativní výrobce plynových a grily na dřevěné uhlí, chladničky, sporáky, lucerny, plynové kazety a válce, regulátory a pájecích lamp This website uses different types of cookies to enable, improve and monitor the use of our website. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Cestovní vařič Campingaz Camp Bistro je plynový vařič na kartuše s ventilovým typem připojení. Je vhodný pro nenáročné jednodenní pobyty v přírodě, do parku, na chatu, nebo na výlet. Jednoplotýnkový plynový vařič na kg plynové bomby Yate Camping K6má průměr plotýnky 1mm a průměr hořáku mm.


Plynový vařič camping

Dostatečně velký a výkoný kempingový vařič vhodný i na větší vaření. PLYNOVÉ VAŘIČE FOKER CAMPING. Nabízíme Vám za super nízké ceny plotýnkové plynové vařiče FOKER Camping ! Možnost osobního odběru ve skladu! Sklad se nachází na Slovensku.


V této kategorii najdete nejrůznější outdoor a camping vařiče na bomby, pevný podpal či jiná paliva. V nabídce máme od základních vařičů od značky MFH, Mil-tec až po prémiové vařiče od značek Jetboil, Optimus, Jubo nebo Survivors. Nabízíme vařiče značky Pinguin, vhodné pro každý výlet i expedici. Vybírejte plynové vařice, benzínové vařice i vařiče se závětřím, které Vás nenechají ve štychu.


Vařič Focus od značky Meva má multifunkční využití, můžete jej využít v kempu nebo na turistických toulkách. Díky vařiči si rychle a jednoduše ohřejete svůj oblíbený pokrm. Campingový cestovní plynový vařič Rsonic Thunder RS-138. Přenosný plynový vařič Rsonic na propan-butan.


Vybavte se na letní kempování a výlety s předstihem! Vařte kdykoliv a kdekoliv! S přenosným vařičem bude každá cesta a dovolená o mnoho příjemnější.


Plynový vařič camping

Budete si moct připravit oblíbené jídlo, a to v podstatě. Turistický plynový vařič Var je určen jak na víkendové pobyty, cyklovýlety, tak i na trekingové akce, či výkonnostní vysokohorskou turistiku a horolezectví. Jedná se o univerzální vařič , který má minimální váhu , vysoký výkon , snadnou obsluhu, bleskové zprovoznění, jednoduchou regulaci plamene a je nenáročný na údržbu. Pokud jedete na dovolenou.


Kartuše pro plynový vařič vhodná pro většinu typů plynových vařičů a flambovacích pistolí. Lahvová náplň je pléna. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty plynový vařič - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Plynový vařič sada akce. Novinka výkonný vařič akce.


Použití v přírodě, kamionu nebo kempu podléhá vždy nařízením bezpečnostním dle místa použití si toto zjistěte. Hořák je vybaven praktickým madlem. V přírodě se často spoléháte jen sami na sebe. Buďte proto připraveni i na možnost, že si budete muset sami uvařit. Vybírejte z naší nabídky přenosných campingových plynových vařičů a kartuší na propan butan.


Plynový vařič camping

Výkonný hořák o průměru mm. Plotýnka široká 1mm unese i větší hrnec, aniž by se ohýbala.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky