čtvrtek 6. dubna 2017

Hrábě na seno

Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Zahradní hrábě mohou být na listí, trávu a seno , provzdušňovací, plastové či dřevěné, ale i vhodné pro práci na stavbách. Obecně se liší materiálem a provedením.


Hrábě na seno dřevěný kolík, bez násady. This feature is not available right now.

Please try again later. Modern Agriculture Around The World - Duration: 10:19. Obrázek je pouze ilustrační. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Dřevěné zahradní hrábě.


Na jaře můžete hráběmi půdu lehce provzdušnit, aby začala dýchat nebo odstranit odumřelé části rostlin a trávy. Vhodné především pro shrabování sena, ale také hrubšího smetí např. V létě zase shrabovat usušené seno , a na podzim spadlé listí nebo větve stromů.

Pro vaše malé pomocníky naleznete v naší nabídce také hrábě pro děti. Sú vhodné na zhrabávanie lístia, trávy a trávnych odrezkov. Plastové hrábě na písek, Rozměr 4cm.


Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii. Můžeme se pochlubit více něž 50-ti letou tradicí a zkušenostmi. Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.


Skvělým pomocníkem pro Vaši zahrádku budou kvalitní dřevěné hrábě , plastové hrábě , provzdušňovací hrábě nebo hrábě na trávu. Nabízíme mnoho praktických varint hrábí, vybírejte v této kategorii na našem eshopu. Pro ty nejmenší pomocníky Vám nabízíme dětské hrábě.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Násada je z hladce holovaného dřeva. Správně usušené seno by se mělo skladovat v zakrytých budovách k tomu určených, do kterých nezatéká. Tradiční budova, ve které se seno skladuje, se jmenuje stodola.

Seno se zde nejčastěji skladuje volně. Přiváží se ve sběrných vozech a fukarem (velkovýroba) nebo ručně (malovýroba) se uskladňuje na pernách. Kč, pouze na ProMistry. V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13.


Jsou vhodné pro práci na velkých plochách a okolo stromů, pružné prsty z odolného plastu jsou navržené tak, aby se mezi nimi nezachycovala tráva. Nabídka zaměřená na různé hrábě ,ať už hledáte hrábě na seno , hrábě na listí a další hrábě. Porovnání cen plastove hrabe na seno , srovnání cen plastove hrabe na seno na portálu HLEDEJCENY.


Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy 1Kč s DPH. Je expedováno nebo k o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky