pátek 7. dubna 2017

Pračka romo se ždímačkou

Jedním z prvních výrobních programů se staly montáže obecních rozhlasů a veřejného osvětlení, z něhož vznikl i nynější název Romo. MINI pračka romo v kombinaci se ždímačkou. Velmi nenáročná pračka s jednoduchým ovládáním, jednoduchý servis. Ideální pro chaty apod – nalejete vodu z kanystru a perete … Velmi dobrý stav, pěkná pračka. Vážení zákazníci, od 16.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Mezikusy pračka - sušička) Hodnocení produktu:. Lehká malá kombinovaná pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. Dříve pračky zvládaly pouze vyprat, moderní spotřebiče vám ve většině případů mokré prádlo také vyždímají.


Obvykle můžete dokonce nastavit počet otáček, díky kterému regulujete sílu odstřeďování. Tahle se ždímačkou snad byla jen jedna, ale může to být novější provedení. Co sem dát nějaký obrázek, třeba se chytneme.


Pokud ji nepotřebuješ spustit ještě dneska, asi bude nejjistější zítra zajít pro radu do nějaké prodejny. Kombinovamá pračka se ždímačkou , plně funkční, v dobrém stavu, možno ihned použít. Pouze osobní odběr v Dobrušce.


Prodám elektrickou pračku se ždímačkou zn. Nabízíme k prodeji klasickou, českou vířivou pračku značky Romo , typ KOMBI, pračka a ždímačka v jednom. Kč - vířivá pračka Romo Kombi RC-3se ždímačkou , nová. Sběratelům nabízím starou pračku romo se ždímačkou.


Jedná se o nefunkční kousek nejlépe pro muzeum. Vířivá pračka Romo R 190. Maximální kapacita je kg prádla. Díky libovolné době praní si sami určíte, jak svoje prádlo potřebujete vyprat a po jakou dobu.


Je vhodná do malých domácností, kde se velká pračka nevyplatí, nebo pro. Možno dovézt nebo zaslat kamkoliv i na Slovensko. Pračka vířivá Romo R 190. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Jo, tak na batikování je dobrá a co se týče té kontrolky, tak záleží na roku výroby.


Já mám tu starší a je to kombi ( se ždímačkou ). Pokud Vám dlouho stála na půdě, tak doporučuji zkontrolovat tu gumovou kuličku, co ucpává hadici při máchání, aby netekla voda. Muže být styřelá a upadnutá. Inzerát vířivá pračka se ždímačkou ,zn.


Cena je možná i dohodou. Do pračky vložíte menší množství prádla, které se vypere v úsporně krátkém čase. A pokud k výřivce pořídíte také odstředivku, pak bude tento pár kompletní.


Daruji za odvoz pračku se ždímačkou. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) dřevěný konferenční stolek. Praha - Praha Ředkev. Romo - pračka se ždímačkou , plně funkční.


Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady cha. Stav a provedení nabízené pračky se ždímačkou ROMO , to vše je zřejmé z připojených snímků. Nabízenou vířivou pračku je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně (Použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje), v Jihlavě, Křížová 19. Concept SG0je mini pračka s pracím výkonem 2W. Malé rozměry předurčují pračku pro umístění v bytech se stísněnými koupelnami – například v single apartmánech nebo jako sezónní řešení v. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mini pračka se ždímačkou Camry vám umožní starat se o své oblečení, když cestujete: například když pobýváte v letní rezidenci nebo v kempu.


Malá velikost zařízení usnadňuje jeho přepravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky