úterý 18. dubna 2017

Ibc kontejner 1000l

Poměrně velká variabilita příslušenství umožňuje jeho použití za různých provozních podmínek, např. Předností je kromě objemu také široké využití a prvotřídní kvalita. V nadrzich nebyli zadne oleje ani chemikalie jsou perfektne ciste. Kazda nadrz ma koplet vicka.


Vsechny nadrze jsou z velice silneho plastu a po revizi. Tyto kontejnery jsou nevhodné pro farmaceutický a potravinářský průmysl. Jsou to ty nejpoužívanější obaly nové generace pro chemikálie, nebezpečné. Ibc kontejner ojačan pocinkovanim limom. Ventil - slavina na koji se navrće, redukcija, čep ili ispust - Novo u ponudi!


Redukcija na standardni navoj eur. Jsou vhodné na přepravu a skladování látek v potravinářském průmyslu či zemědělství, nebo. IBCs are strong, stackable and easy to transport. Velkokapacitní kontejner IBC. IBC KONTEJNERY - OD PRŮMYSLU AŽ PO ZAHRADU.


Litre IBC (Intermediate Bulk Container). IBC (TOTE) containers made from strong durable blow moulded HDPE high-density polyethylene. Podle požadavku zákazníka může být tlaková zkouška certifikována pečetí ECS.


Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvý. Víka s odvzdušňovacím ventilem zajišťují odvod přebytečného množství par, které se uvolňují při přepravě a skladování kapalných látek. IBC kontejnery vyrobené z plastu polyetylenu s ocelovou konstrukcí a paletou. Our Intermediate Bulk Containers ( IBC ) with plastic pallet are available from stock. IBCs consist of a metal frame surrounding a blow-moulded inner bottle and are mounted on the pallet.


All our containers are UN approved and fully stackable. Suitable for water this container has a steel frame and can also be used for storing molasses. Website Delivery Policy By default, the price of standard delivery to mainland UK addresses is shown in your basket, but w. Poslúži na spájanie viacerých ibc nádrží alebo ako redukcia k záhradnému guľovému ventilu podla vlastného výberu. EUR na dobierku s dodaním na dru. IBC REKO kontejner má široké spektrum využití pro většinu nebezpečných, hořlavých kapalných látek, pitné vody nebo potravin.


Intermediate bulk containers (also known as IBC tote, IBC tank, IBC , or pallet tank) are reusable, multi-use industrial-grade containers engineered for the mass handling, transport, and storage of liquids, semi-solids, pastes, or solids. The two main categories of IBC tanks are flexible IBCs and rigid IBCs. UV filtrem, sudy morava, textilie Juta. Nelze však použít v potravinářství ani farmacii.


Pro vyloučení jakéhokoliv rizika však. Kontejner vhodný pro přepravu a skladování kapalných látek. Zahrádkáři je mohou použít jako nádrže na užitkovou vodu.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Klasické řešení na kapaliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky